Χαμένες είναι οι ψήφοι στους καρεκλοθήρες, στους ευρωνατοϋπαλλήλους και στους διαπλεκόμενους

    1880
    ψήφος

    Παν. Λαφαζάνης: “Χαμένες ψήφοι είναι εκείνες που θα δοθούν στους καρεκλοθήρες, στους ψεύτες στους υπαλλήλους των Βρυξελλών, στους προδότες του δημοψηφίσματος και της χώρας”.

    Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στον Πειραιά και σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

    Τσίπρας και Μητσοτάκης τις τελευταίες μέρες ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας και τελώντας σε κλίμα πανικού, φόβου και αδιεξόδου, έχουν καταφύγει σε μια πρωτοφανή κινδυνολογία, χαρακτηρίζοντας ως χαμένη τάχα ψήφο αυτή που θα δοθεί  στα μικρότερα αντιμνημονιακά κόμματα.

    Αυτού του είδους οι χαρακτηρισμοί περί χαμένης ψήφου δείχνουν όχι μόνο την αντιδημοκρατική νοοτροπία που διακατέχει Τσίπρα και Μητσοτάκη αλλά και τον βαθύ ολοκληρωτισμό τους, που είναι ο ολοκληρωτισμός και του συστήματος τους.

    Χαμένη ψήφος δεν είναι εκείνη που δίδεται στα συνεπή δημοκρατικά αντιμνημονιακά κόμματα.

    Χαμένη ψήφος είναι εκείνη που κατευθύνεται στους καρεκλοθήρες, στους ψεύτες, στους  υπαλλήλους των Βρυξελλών, στους προδότες της χώρας και της λαϊκής εντολής και σε αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και το μέλλον της νέας γενιάς.

    Αυτές οι χαμένες ψήφοι έχουν καταστρέψει τη χώρα μέχρι σήμερα και θα ολοκληρώσουν την καταστροφή της αν ξαναδοθούν στα μνημονιακά ξενόδουλα υποτελή κόμματα της διαπλοκής, της ολιγαρχίας και του κομματικού πελατειακού κράτους.

    Αυτήν την ώρα ο ελληνικός λαός πρέπει να αποσείσει τον φόβο και τα παραπλανητικά διλήμματα των τυραννίσκων υπαλλήλων των ιμπεριαλιστικών κέντρων και να ψηφίσει με τόλμη και γενναιότητα για να έχει μέλλον η πατρίδα και μέλλον τα παιδιά και τα εγγόνια του.

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας