Φαρσοκωμωδία Βουλής: Πολιτικοί απατεώνες, μαγκάλια και κασέτες στη ζούγκλα ονόματι Ελλάδα

1539
βουλής

Όταν οι εργασιακές σχέσεις στη χώρα έχουν γίνει χειρότερες και από ζούγκλα. Όταν οι ζητιάνοι και οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται ακάθεκτα στο κέντρο, για παράδειγμα, της Αθήνας και στα προάστια της και όταν η χώρα ζει υπό την απειλή της Τουρκίας και την “επιτήδεια ουδετερότητα” των ευρωατλαντικών συμμάχων της, η Βουλή, χωρίς καμία συναίσθηση ευθύνης και σοβαρότητας, μετατρέπεται σε αρένα ύβρεων, δυσωδίας και αποπροσανατολιστικών τρικ.

Πρόκειται για κατάντημα να βλέπουμε τον Τσίπρα να χαρακτηρίζει πολιτικό απατεώνα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Kυριάκο Μητσοτάκη να κατηγορεί τον Τσίπρα ότι κάνει αντιπολίτευση με μαγκάλια και τον Γιάννη Βαρουφάκη να ψάχνει τρόπους να μοιράσει σε κασέτες τις μαγνητοφωνήσεις των Eurogroup, με άγνωστο μάλιστα αν αυτές οι κασέτες περιέχουν το σύνολο ή μέρος των συζητήσεων των Eurogroup και των δικών του παρεμβάσεων.

Πάντως, είμαστε περίεργοι να ακούσουμε ζωντανά την τοποθέτηση του Γιάννη Βαρουφάκη στο πρώτο Eurogroup που συμμετείχε και στο οποίο έσπευσε να συμφωνήσει για την επέκταση της δανειακής σύμβασης του δευτέρου μνημονίου των κ. κ Σαμαρά-Βενιζέλου, μαζί με τις επαχθείς δεσμεύσεις και τους βαρύτατους όρους που την συνόδευαν, προετοιμάζοντας το έδαφος για το επερχόμενο τρίτο μοιραίο μνημόνιο. Όπως είμαστε περίεργοι επίσης να ακούσουμε ζωντανά τη δέσμευση του Γιάννη Βαρουφάκη στο Eurogroup για την αποπληρωμή εξολοκλήρου του αβίωτου και επονείδιστου δημοσίου χρέους της χώρας.

 

Κ.Μ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας