Τρ. Πειραιώς:Έβγαλε στο σφυρί 22 ακίνητα από πλειστηριασμούς για 2,5 εκ.

1898
πειραιώς

Συνεχίζονται με ”επιτυχία” οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες του properties4sale.gr, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την πώληση ακινήτων που αποκτήθηκαν από την ληστεία των πλειστηριασμών και την οποία υλοποιεί η Πειραιώς Real Estate, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Οι τράπεζες εκπλειστηριάζουν κοψοχρονιά τα ακίνητα των πολιτών και στη συνέχεια από επισπεύδοντες γίνονται υπερθεματιστές, ενώ σε δεύτερπ χρόνο μοσχοπουλούν τα ακίνητα αντλώντας υπεραξίες.

Στην πρόσφατη δημοπρασία του Ιουνίου 2018, εγκρίθηκε η πώληση 22 ιδιόκτητων ακινήτων της Τράπεζας, με συνολικό τίμημα ύψους €2,5 εκατ. ενώ εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 330 φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και υπέβαλαν προσφορές, σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερα από ένα ακίνητα.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πρωτοποριακής πλατφόρμας που διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate υπερβαίνουν τα 10.000 άτομα. Εξ αυτών, 1.800 εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν ήδη συμμετάσχει σε κάποια ενέργεια, από επίσκεψη σε ακίνητο ως και υποβολή προσφοράς. H δημοπρασία της 19 και 20 Ιουνίου, αφορούσε 37 ακίνητα, για τα οποία υποβλήθηκαν 136 προσφορές.

Η επόμενη δημοπρασία του properties4sale.gr έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2018 ενώ η ανάρτηση των νέων ακινήτων θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.ρο χρόνο τα μοσχοπουλούν, αντλώντας υπεραξίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας