Ασκληπιείο: Τραμπουκισμοί του διοικητή και του εκπρόσωπου Ν.Δ. κατά συνδικαλίστριας γιατρού

1226
ασκληπιείο

Επίθεση με λεκτική και σωματική βία δέχτηκε η συνδικαλίστρια γιατρός Δέσποινα Τοσονίδου, από το στέλεχος της Ν.Δ. Γιώργο Γεωργιάδη και τον διορισμένο από τον Λοβέρδο και κατόπιν από τον Πολάκη, διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας Θεόδωρο Ρούπα.

 

Η επίθεση κατά της Δέσποινας Τοσονίδου έγινε κατά τη διαμαρτυρία εκπροσώπων των εργαζομένων του νοσοκομείου στο γραφείο του διοικητή, επειδή, εν μέσω καύσωνα, δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στον χώρο των τακτικών ιατρείων.

Συγκεκριμένα, ο μεν Γεωργιάδης έκλεισε τη συνδικαλίστρια στο γραφείο του Ρούπα και οι δυο μαζί της επιτέθηκαν ακόμη και με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς.

Όπως καταγγέλλει η συνδικαλιστική κίνηση Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, “ο «αδέκαστος» κ. Ρούπας παραδέχτηκε δημόσια ότι «δουλεύει» για τον κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να εκλεγεί ο τελευταίος εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Ασκληπιείου, και όχι η Δέσποινα Τοσονίδου. Ο κ. Ρούπας υπερέβη εαυτόν και απέδειξε ότι δεν έχει ίχνος τσίπας, όταν είπε τη φράση «να μην είσαι ευαίσθητη γιατί μπορεί και να αρρωστήσεις και να πεθάνεις και να λείψεις στην οικογένειά σου», αναφερόμενος προφανώς σε πρόσφατη περιπέτεια υγείας της συναδέλφου και συντρόφισσάς μας που, προκειμένου να μην εγκαταλείψει το πόστο της στην εφημερία, έφτασε στο σημείο να διασωληνωθεί και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ!…

Είναι σαφές ότι, όταν πρόκειται για την υπεράσπιση της ίδιας ακριβώς αντεργατικής πολιτικής εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων, όταν πρόκειται να επιτεθούν σε αγωνίστριες και αγωνιστές της αριστεράς και του πραγματικού και υπαρκτού εργατικού κινήματος οι χώροι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κλπ ομογενοποιούνται, ενώνονται και εκφράζονται ως ενιαίο μέτωπο. Είναι απολύτως λογικό τέτοιοι άνθρωποι, που υπηρετούν αυτά τα συμφέροντα, να έχουν την ίδια εργοδοτική, σεξιστική, και τραμπούκικη συμπεριφορά και να καταργούν ακόμη και την τυπική «αστική» ευγένεια που δήθεν υπερασπίζονται”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας