Συγχαίρω την κα Ζαχάροβα

1471
Συγχαίρω την κα Ζαχάροβα

Προσωπικά, θα προτιμούσα η εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥπΕΞ -Μαρία Ζαχάροβα- να μιλά δημοσίως -ιδιαίτερα για τα Διεθνή θέματα- περισσότερο και πολύ συχνότερα, απ’ ότι ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Και βεβαίως-βεβαίως σίγουρα και περισσότερο, κι απ’ τον Λαβρόφ.

Και το λέω αυτό, καθώς η κυρία Ζαχάροβα, και τον λόγο χειρίζεται πολύ καλύτερα σε σχέση με τους κ.κ. Πούτιν και Λαβρόφ, και η -ακουστική οπτική της γωνία- η χροιά της φωνής της δηλαδή, που συνοδεύεται κι’ από σωστά δομημένο λόγο (και ως αποτέλεσμα, γνώσεων, που δεν ακροβατούν σε αλλοιωμένα ιστορικά δεδομένα, αλλά σέβονται τα ίδια τα -πραγματικά ιστορικά δεδομένα-. Και κυρίως τα σέβονται, και στην «αναγωγή» τους, στην σημερινή πραγματικότητα) είναι -πιο εύηχη- στο διεθνές στερέωμα. Καί βεβαίως, και επειδή εν γένει -η οπτική της γωνία- ως και εκπροσώπου του ωραίου φύλου, υπερτερεί. Και άρα έτσι, η Μαρία Βλαντιμίροβα Ζαχάροβα, επικοινωνιακά, διαθέτει ένα -ολοκληρωμένο σύνολο- μιας σωστά δομημένης και ιεραρχημένης προσωπικότητας.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, που διαθέτει, η Μαρία Βλαντιμίροβα Ζαχάροβα, φέρουν το εξής απλό αποτελέσμα: μπορούν να την ακούσουν όλοι, στο διεθνές στερέωμα, ως μια εξελιγμένη στο σήμερα φωνή, η οποία δεν αποτελείται, από -ρητορική- που γίνεται, για να γίνεται κι επειδή «βολεύει» μια κοσμοθεωρία, που μάλλον δεν μπορεί να βρει «μελλοντικά πατήματα».

Η κυρία Ζαχάροβα, την μέρα που -ο ελληνικός υποταγμένος (*) και οπισθοδρομικός και παρωχημένος πολιτικός και δημοσιογραφικός κατεστημένος κόσμος- αποθέωνε τον Δένδια για τις -αόριστες συμβάσεις και τα βιλαέτια του- με τα οποία εκχωρεί -ἄνευ- ανταλλάγματος (**) Ελληνικό Έδαφος και Κυριαρχία (κ.ά. σημαντικά). Την μέρα αυτή που η Ελλάς, διαφήμιζε -την υποτελή στα πάντα και τους πάντες- δεξιά κυβέρνησή της για την απόλυτη αοριστία και τα βιλαέτια της, η ΖΑΧΑΡΟΒΑ καλούσε τους Τούρκους να αποσυρθούν από τα «Κατεχόμενα» και ΔΗΛΩΝΕ: «Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια αυξημένη δραστηριότητα, που στοχεύει στη διεθνή αναγνώριση του παράνομου κρατικού μορφώματος στη Βόρεια Κύπρο και καλούμε να αποφευχθούν βήματα, που είναι ικανά να προκαλέσουν αύξηση της έντασης μεταξύ των κοινοτήτων. Καλούμε να αποφευχθεί καθετί, που σχετίζεται με αυτό. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠ’ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»!

Η κυρία Ζαχάροβα, με την τοποθέτησή της αυτή, την ημέρα που η Ελλάς ανακοίνωνε ένα ακόμη βιλαέτι, πέρασε ένα μύνημα στην Παγκόσμια Κοινότητα. Μύνημα που ενώ το άκουσε (και προφανώς το σεβάστηκε), όλη η Παγκόσμια Κοινότητα, δεν το άκουσαν, οι «καθ’ ύλην» αποδέκτες του, οι κυβερνήσεις της Ελλάδος και της Κύπρου …

Η Ελλάς που είναι φύση και θέση ο Ηγέτης της Μεσογείου, της καρδιάς της γης δηλαδή, δεν μπορεί να υποβαθμιστεί, Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Δένδια και λοιποί επαίτες της δεξιάς κυβερνήσεως και να γίνει μια ασαφή και κωμική «προστάτιδα ηγέτιδα δύναμη». Καθώς επαίτες της Δεξιάς, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και χωρίς συγκεκριμένα επί χάρτου δεδομένα, με ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ και ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ όπως αυτά της ελληνοαμερικάνικης Συμφωνίας, που ως επαίτες που εσείς υπογράψατε, η Ελλάς γίνεται και κωμική και απροστάτευτη και γελοία μικρογραφία(!), που θα ζήλευε και ο παραχαράκτης, ο γελοίος  ηγεμονίσκος Μακιαβέλι! Άλλωστε όταν «οι παίδες των ελλήνων» σαν κι εσάς ακριβώς δηλαδή, υπογράφουν αόριστες εκθέσεις ιδεών, τότε η ιστορία μας διδάσκει ότι είναι εξ αρχής και εκτός θέματος και απαράδεκτοι.

Σπύρος Αντωνίου

Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας