Στους δρόμους οι εργ/νοι της ΛΑΡΚΟ ενάντια στο ξεπούλημα της

1434
λαρκο

Μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς με αιχμηρή ανακοίνωση τους τα σωματεία εργαζομένων της μεταλλοβιομηχανίας γνωστοποίησαν, πως ενώ έχουν επιδιώξει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό, εκείνος δεν τους δέχτηκε. Οι εργαζόμενοι αναφέρουν σε όλους τους τόνους, πως αγωνίζονται για μία ΛΑΡΚΟ ανοιχτή υπό δημόσιο έλεγχο και διασφαλίζοντας όλες τις θέσεις εργασίας.
Στην κινητοποίηση της ΛΑΡΚΟ έδωσε το παρόν αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη αγωνιστική στήριξη της ΛΑ.Ε στον αγώνα των εργαζομένων και υποσχέθηκε ότι γρήγορα θα επισκεφθεί τον εργοστασιακό χώρο της ΛΑΡΚΟ για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση των εργαζομένων
ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΗ 2018 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : 10:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 11:30 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Tην ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΗ 2018 ξεκινάει ο Αγώνας μας.
Πρέπει ΜΑΖΙΚΑ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ μας στην κινητοποίηση.
Πρέπει να δείξουμε ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ.
Η πορεία στην Αθήνα αφορά το μέλλον μας. Αφορά το μεροκάματο μας. Αφορά το μέλλον των παιδιών μας. Πρέπει να κρατήσουμε την εταιρία ζωντανή. Οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης πρέπει να υλοποιηθούν.
Έχουμε ζητήσει συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών Κο Ευκλείδη Τσακαλώτο και δεν μας έχει δεχτεί (05-02-2018 & 21-02-2018).
Η πορεία διαμαρτυρίας καταλήγει στο Υπουργείο όπου πρέπει να δούμε τον Υπουργό για να δώσει λύση στο θέμα των υποτιθέμενων κρατικών ενισχύσεων.
Τονίζουμε ότι το θέμα των κρατικών ενισχύσεων έπρεπε να είχε λυθεί Η ΛΑΡΚΟ και έχει εξοφλήσει αλλά και εξυπηρετεί κανονικοτάτα δάνεια που πήρε με την εγγύηση του Κράτους και τώρα καλείται να τα πληρώσει για δεύτερη φορά !

Η ΛΑΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ. Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

Η ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ. 

λαρκο larko poreia 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας