Στις 15 Μαΐου οι δίκες των εννέα συλληφθέντων στο Κουκάκι

929
δίκες

Σάλος από τη βίαιη παραβίαση του οικιακού ασύλου, τον πυροβολισμό με την… ελαστική μπάλα και την κατάχρηση βίας από την ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι.

Στις 15 Μαΐου 2020 θα δικαστούν οι εννέα συλληφθέντες.

Αναβολή ζήτησαν και έλαβαν οι εννέα συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο μετά τις αστυνομικές επιχειρήσεις σε τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι. Το αίτημα υποβλήθηκε προκειμένου οι δικηγόροι τους να λάβουν γνώση της δικογραφίας. Η εκδίκαση της υπόθεσής τους πάει για τις 15 Μαΐου 2020, στο A’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν οι οκτώ κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους. Απουσίαζε η κοπέλα που δέχθηκε την «ελαστική μπάλα» καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ελπίς.

Στο Δικαστήριο ήταν παρόντες και οι κατηγορούμενοι Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο γιοι του που συνελήφθησαν στο σπίτι τους.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος τους σήμερα ο σκηνοθέτης εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Τι δηλώνει ο Δημήτρης Ινδαρές

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στο πατρινό thebest.gr για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες δύο ημέρες ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δεν έχουν καμία ανάμειξη.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ινδαρές το εξής: «Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας