Στα ύψη τιμές και αποκοπές ρεύματος σε μια κοινωνία που εξαθλιώνεται

636
ύψη οι τιμές

Φωτιά έχουν πάρει οι τιμές ρεύματος, οι οποίες όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν το 20% στους τρέχοντες λογαριασμούς, ενώ την ίδια ώρα καλπάζουν ιλιγγιωδώς τα χρέη των καταναλωτών προς τις Ηλεκτρικές Εταιρίες και αυξάνουν ανελέητα οι αποκοπές ρεύματος.

Η κυβέρνηση τρέχει να προλάβει το ηλεκτροσόκ προς τους καταναλωτές που θα προκύψει με τη παραλαβή των νέων λογαριασμών ρεύματος. Χωρίς δραστική αλλαγή πολιτικής, κυρίως απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα και τις δήθεν πράσινες πολιτικές, είναι αδύνατη οποιαδήποτε ουσιαστική διορθωτική κίνηση.

Η παταγώδης αποτυχία της ενεργειακής πολιτικής, η οποία προκαλεί ενεργειακή φτώχεια και εξαθλίωση, καταγράφεται την ίδια ώρα που φτωχοποιείται και σταδιακά περιθωριοποιείται η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία , πρώτα απ’ όλα στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας.

Οι επιλογές Βρυξελλών και «παγκοσμιοποίησης» που επιφέρουν παραγωγική διάλυση στη χώρα και αποσυνθέτουν περαιτέρω ένα γραφειοκρατικό, αναποτελεσματικό κράτος και οι οποίες στην πράξη υπηρετούνται και από τη ΝΔ και από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλο το πολιτικό κατεστημένο,  έχουν οδηγήσει σε μέγα αδιέξοδο, το οποίο γίνεται όλο και πυκνότερο και αδιαπέραστο.

Ανατροπή εδώ και τώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας