Σοκ στην Τσέλσι με Αμπράμοβιτς από το Αγγλικό αντιρώσικο μένος

997
Σοκ στην Τσέλσι με Αμπράμοβιτς

Με επίσημη ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωστοποίησε πως αφήνει τη διαχείριση και τη γενική εποπτεία της ομάδας στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος του συλλόγου.

«Βόμβα» στην Τσέλσι και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Μετά από 20 χρόνια στο τιμόνι των «μπλε», ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε πως αφήνει τη διαχείριση και τη γενική εποπτεία της ομάδας στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος του συλλόγου λόγω των εξελίξεων με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η ανακοίνωση του Αμπράμοβιτς:

«Στη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς διοίκησής μου στην Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως καθοδηγητή του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίζει πως θα είμαστε επιτυχημένοι όπως σήμερα, αλλά και για να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα έχουμε θετική επίδραση στις κοινότητές μας.

Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Τσέλσι και παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ την εποπτεία και τη φροντίδα της Τσέλσι.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλληλοι για να τρέξουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους παίκτες, το σταφ και τους οπαδούς».

Γίνεται εύκολα αντιληπτό μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και απομένει να φανεί αν τελικά ο Ρώσος μεγιστάνας θα θελήσει να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για παραχώρηση της εποπτείας της ομάδας και αυτό που σίγουρα περιμένουν οι φίλοι της Τσέλσι είναι τι θα πράξει ο Αμπράμοβιτς με τις μετοχές.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση του Ρώσου ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών του.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν πληροφορίες  για μια κίνηση από πλευράς Αμπράμοβιτς και αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση που έκανε ο Ρώσος μεγιστάνας.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το κλίμα έγινε πολύ βαρύ για τον Αμπράμοβιτς από την στιγμή που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η αγγλική κυβέρνηση θα έπαιρνε αυστηρά μέτρα εναντίον του ιδιοκτήτη της ομάδας του Λονδίνου.

Οι εξελίξεις λοιπόν ώθησαν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να πάρει την απόφαση αποχώρησης από την αγγλική ομάδα και τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τσέλσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας