Σεργκέι Πολούνιν: Ο κορυφαίος Ουκρανός χορευτής πήρε τη ρωσική υπηκοότητα

1186
ουκρανός
O 29χρονος χορευτής  του κλασικού μπαλέτου δημοσίευσε μια φωτογραφία του νέου διαβατηρίου του στον λογαριασμό του στο Instagram.
serg

Ο 29χρονος χορευτής, το σώμα του οποίου είναι καλυμμένο με τατουάζ, αναρτά τακτικά στο Instagram κείμενα στα οποία υποστηρίζει τον Rώσο πρόεδρο και παρουσίασε με υπερηφάνεια στους σχεδόν 180.000 «ακολούθους» του λογαριασμού του το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν που έχει χτυπήσει με τατουάζ στο στήθος του.

«Υποστηρίζω τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δεν πουλάει τη χώρα του και υποστηρίζει τον λαό του σε κάθε περίπτωση (…) Η αλήθεια είναι μαζί σου», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος έχει επίσης χτυπήσει με τατουάζ το εθνικό έμβλημα της Ουκρανίας (μια τρίαινα) στο ένα χέρι και ένα σύμβολο της Ρωσίας (τον δικέφαλο αετό) στο άλλο.

polunin_putin
Ανάμεσα στα πολλά τατουάζ στο σώμα του υπάρχει και ένα με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν

Αυτή την εβδομάδα είχε ήδη εκφράσει την υποστήριξή του προς τη Ρωσία μετά το επεισόδιο ανάμεσα σε ρωσικά και ουκρανικά πολεμικά πλοία στα ανοικτά της Κριμαίας, το οποίο προκάλεσε την αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες. «Το Καλό οφείλει να είναι εξίσου επιθετικό με το Κακό!!! Την αγάπη μου και την υποστήριξή μου προς τη Ρωσία», είχε δηλώσει στο Instagram.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο προικισμένους χορευτές της γενιάς του, είχε ενταχθεί το 2007 στο βρετανικό Royal Ballet (το Βασιλικό Μπαλέτο) πριν προαχθεί σε σταρ του θιάσου σε ηλικία μόλις 19 ετών, στο τέλος της σεζόν 2009/2010.

Ο χορευτής είχε στη συνέχεια προκαλέσει σκάνδαλο εγκαταλείποντας τον φημισμένο θίασο μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα ενός μπαλέτου στο οποίο επρόκειτο να έχει τον κεντρικό ρόλο.

Sergei Polunin, "Take Me to Church" by Hozier, Directed by David LaChapelle

Ο Σεργκέι Πολούνιν είχε στη συνέχεια ενταχθεί στο Θέατρο Στανισλάβσκι της Μόσχας, δίνοντας νέα λάμψη στον θίασο αυτόν, ο οποίος συχνά επισκιάζεται από τα μυθικά μπαλέτα Μπολσόι.

Ενδεικτικό της δημοτικότητάς του, που υπερβαίνει τον κόσμο της κλασικής μουσικής, είναι το γεγονός ότι είναι ο σταρ του βίντεο του τραγουδιού του μουσικού Χόζιερ «Take Me to Church» (2015), που οι χρήστες του YouTube έχουν δει περισσότερες από 25 εκατομμύρια φορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας