Π. Καμμένος: Εμπιστεύεται κυβέρνηση, παρά την διαφωνία στη Συμφωνία των Πρεσπών!

1283
καμμένος

Κοροϊδεύει, ως ήταν αναμενόμενο, εαυτόν ο Π. Καμμένος και πρώτα απ’ όλα τον ελληνικό λαό. Θέμα εμπιστοσύνης, λέει, δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως η μόνη διαφορά στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το «Σκοπιανό», με τα υπόλοιπα θέματα να λύνονται κοινοβουλευτικά!!! Με δυο λόγια, είναι τόσο γλυκιά η καρέκλα, ώστε για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό θέμα, όπως της ΠΓΔΜ, δεν αξίζει να άρει ο Π. Καμμένος την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση! Εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και υπουργική καρέκλα και ξερό ψωμί!

Σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι αν συνδεθεί η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση με τη συμφωνία των Πρεσπών, τότε θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό.

«Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό», τόνισε στην ανάρτησή του.

«Είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση – Όλα θα γίνουν»

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι εν αναμονή εξελίξεων στη γειτονική χώρα, η Κ.Ο. βρίσκεται σε «διαρκή συνεδρίαση».

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν εξελίξεις σήμερα στη γειτονική χώρα, καθώς όπως, μεταξύ άλλων, σημείωσε «αλλάζουν συνέχεια τις τροπολογίες».

Ερωτηθείς, πάντα υπό την προϋπόθεση οριστικοποίησης της κατάστασης στην ΠΓΔΜ, αν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως «όλα θα γίνουν».

Ακόμα ο κ. Καμμένος αναβάλλει την αποψινή του συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ κατέστησε σαφές πως ό,τι «κυκλοφορεί» στο Διαδίκτυο και αφορά τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ «δεν ισχύουν».

Νωρίτερα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση, κ. Καμμένος είχε ανακοινώσει την αναβολή της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποδίδοντάς την σε εμπλοκή στα Σκόπια.

Όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, «μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην ΠΓΔΜ είπαμε να αναβληθεί η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό».

Ερωτηθείς αν αυτό επηρεάζει την Κ.Ο., σημείωσε ότι όλα είναι συναρτώμενα.

Σε ερώτηση για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν να διεξαχθεί συνάντηση εν μέσω σεναρίων, σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό.

«Βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια»

Βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια είπε προς τους φωτορεπόρτερ ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης λήψης φωτογραφιών πριν έναρξη της συνεδρίασης της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ανέφερε πως «είπαν ότι ήσουν για καφέ» (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).

Από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ απουσίαζε η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας