Πούτιν: Η Ρωσία μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό εντός 3 μηνών

1028
όπλα

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών.

Ο Ρώσος πρόεδρος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρωσία θα σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Ρώσος ηγέτης εκτίμησε ότι αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου και αποτελεσματικότητας της κοινής προσπάθειας μεταξύ κράτους, κοινωνίας και επιχειρήσεων.

«Όταν η κατάσταση αλλάξει, σίγουρα θα αλλάξει προς το καλύτερο – αυτό είναι 100% σίγουρο. Η ερώτηση, βέβαια, είναι η διάρκεια και η αποτελεσματικότητα της κοινής δουλειάς μας, και όλοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το ελεύθερο περιεχόμενο ή τα προϊόντα σας σήμερα θα παραμείνουν πελάτες σας», δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας σε συνάντηση με επιχειρηματίες την Πέμπτη.

Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ανταπόκριση της Ρωσίας στην απειλή του COVID-19, ο Πούτιν εκτίμησε ότι η Ρωσία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό σε λιγότερο από τρεις μήνες.

«Οι συνεργάτες μου αναμένουν ότι θα  νικήσουμε τον κορονοϊό σε δύο ή τρεις μήνες. Αυτή είναι μια καλή πρόβλεψη, καθώς σε πολλές χώρες οι άνθρωποι λένε ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα… Είναι βέβαιο ότι θα τελειώσουμε με αυτή την κατάσταση και ελπίζω ακόμη και νωρίτερα απ’ όσο είπανε (σ.σ. δύο ή τρεις μήνες)», δήλωσε ο Πούτιν.

Τι είπε ο Πούτιν στο χτεσινό διάγγελμά του για τον κορονοϊό

Υπενθυμίζεται ότι χτες, Τετάρτη, ο Πούτιν δήλωσε ότι πρέπει να αναβληθεί η ψηφοφορία για τις συνταγματικές τροποποιήσεις που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου.

Σε διάγγελμά του, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι είναι αδύνατον να μπλοκαριστεί εντελώς η εξάπλωση της πανδημίας στη Ρωσία. Το σημαντικότερο είναι να μείνουν όλοι στα σπίτια τους, είπε και ανέφερε ότι όλη η χώρα θα έχει πληρωμένη άδεια διάρκειας μιας εβδομάδας, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της πανδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας