Ποινική δίωξη Μαξίμου κατά Προέδρου του ΑΚΚΕΛ για γεγονότα στο Φυλάκιο-Ορεστιάδας

781

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ποινική δίωξη εξαπέλυσε το Μαξίμου κατά του Προέδρου του ΑΚΚΕΛ με τον μισό ποινικό κώδικα για τα γεγονότα στο Φυλάκιο

Δικάσιμο όρισε το μονομελές πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας κατά του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για το γεγονός ότι στις 13- 01-2022 ο Βάκης Τσιομπανίδης μπήκε μπροστά στο φορτηγό του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ ώστε να σταματήσει τις εργασίες που όπως αποδείχθηκε την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπήρχε καν άδεια απο την πολεοδομία για να ξεκινήσουν οι εργασίες. Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ κατηγορείται ότι με απειλή σωματικής βίας, ή άλλης παράνομης πράξης ανάγκασε τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ να αποχωρήσει και να μην πραγματοποιήσει καμία εργασία !!! Το απίθανο είναι ότι στο κατηγορητήριο του έχουν φορτώσει τον μισό ποινικό κώδικα και συγκεκριμένα ο Βάκης Τσιομπανίδης κατηγορείται για παραβίαση των άρθρων : 1,14,16,17,18,26&1α, 27&1,51,53,57,79,80,81,94&1,330&1 του ποινικού κώδικα.

Το ΑΚΚΕΛ θεωρεί ότι η δίωξη του προέδρου του Βάκη Τσιομπανίδη είναι ξεκάθαρα πολιτική δίωξη, έχει “στηθεί” από το μέγαρο Μαξίμου και τους Μητσοτάκη-Μηταράκη και αποσκοπεί στην τρομοκράτηση των αγωνιστών της Θράκης που αντιδρούν στην δημιουργία μιας τεράστιας Ισλαμικής πολιτείας στα σύνορα του Έβρου, στις πλάτες του Ελληνικού στρατού. Το  κατηγορητήριο υπαγορεύτηκε με άνωθεν εντολές και για το μόνο που μπορεί να κατηγορηθεί ο Βάκης Τσιομπανίδης είναι πως προστατεύει την λαϊκή θέληση, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τα συμφέροντα του Έβρο και της Ελλάδας.

Για την ιστορία ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ κινδύνεψε την ζωή του όταν μπήκε μπροστά στο φορτηγό και ο υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ αντί να σταματήσει πατούσε γκάζι στο φορτηγό και τον σκουντούσε για αρκετά μέτρα, επίσης ο υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ επιτέθηκε πισώπλατα στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ και τον γρονθοκόπησε και τον εξύβρισε. Φυσικά για όλα τα παραπάνω υπάρχει οπτικό υλικό και πολλές φωτογραφίες.

Απο την μεταπολίτευση εως και σήμερα εκτός απο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που οδηγήθηκε σε δικαστήρια γιατί σταμάτησε πλειστηριασμούς και τον Βάκη Τσιομπανίδη γιατί μπήκε μπροστά στο φορτηγό του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ, δε θυμόμαστε άλλος επικεφαλής πολιτικού φορέα να έχει οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων με καθαρά πολιτικά κριτήρια. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιουργεί καθεστώς νεοαπριλιανών με τεράστιο ζήλο και την συνδρομή χωροφυλάκων οπως και γνήσιοι Απριλιανοί. Στις 6-5-2022 η δημοκρατία οδηγείται στο απόσπασμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας