Περιστερά ειρήνης η μνημονιακή τύραννος της χώρας και φιλότουρκη Μέρκελ

1146
τύραννος

Το είδαμε και αυτό!

Όλα τα κατεστημένα κέντρα και τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας να εκθειάζουν την τουρκόφιλη και μνημονιακή τύραννο της χώρας, Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, για τον αξιέπαινο ρόλο που παίζει, προκειμένου ως περιστερά της ειρήνης να ανοίξει ο δρόμος για τον διάλογο Ελλάδας-Τουρκίας.

Να δείτε που θα φτάσουμε μέχρι το σημείο να προτείνουν τα ίδια αυτά κέντρα και για Νόμπελ Ειρήνης την Άνγκελα Μέρκελ, για τις ειρηνευτικές υπηρεσίες που προσέφερε και προσφέρει στην περιοχή.

Κανένας, φυσικά, δεν σκέφτεται ότι ο διάλογος αυτός που προτείνει η Μέρκελ και που ενθουσιωδώς γίνεται δεκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει ως ατζέντα όλες τις επεκτατικές διεκδικήσεις της Τουρκίας, από τις γκρίζες ζώνες έως την αποστρατιοτικοποίηση των νησιών και θα διεξάγεται με την προαναγγελία ότι το Oruc Reis θα βγει για νέες έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα της Ανατολικής Μεσογείου και με δύο τουρκικά γεωτρύπανα να ανεβοκατεβαίνουν στην Κυπριακή ΑΟΖ και φυσικά με το casus belli πάνω από τον κρόταφο της Ελλάδας και τόσα άλλα επιθετικά και εκβιαστικά, ων ουκ έστιν αριθμός.

Ελάχιστοι σκέφτονται ότι ένας διάλογος, με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας απόλυτος εξευτελισμός, μια μεγάλη παγίδα και στην ουσία παράδοση της χώρας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Όλα τούτα, όμως, είναι λεπτομέρειες για κάποιους.

Η Μέρκελ, η αγία γερμανική οικογένεια και οι άγιοι “προστάτες” της χώρας μας να είναι ικανοποιημένοι.

Άλλωστε, αυτός είναι ο ρόλος της μπανανίας και των ραγιάδων της: Να ικανοποιούν, πρωτίστως και να προσκυνούν γονυκλινείς τους κηδεμόνες τους και δευτερευόντως, αν υπάρχει δυνατότητα, να ικανοποιούνται και συμφέροντα της πατρίδας μας. Συνήθως, όμως, αν όχι πάντα, τέτοια δυνατότητα δεν υπάρχει!.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας