Περίεργη κλοπή εκατομμυρίων από 4 θυρίδες τράπεζας στο Ν. Ψυχικό

767
κλοπή εκατομμυρίων από 4 θυρίδες

Η υπόθεση ξεκίνησε στις 13 Νοεμβρίου, όταν αποκαλύφθηκε ότι μια θυρίδα είχε παραβιαστεί. Η τράπεζα, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, ανακάλυψε ότι τρεις ακόμα είχαν σημάδια παραβίασης. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπόθεση παραβίασης τεσσάρων θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας των βορείων προαστίων ερευνούν οι αρχές.

Η παραβίαση θυρίδας έγινε αντιληπτή στις 13 Νοεμβρίου και αμέσως η τράπεζα ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής και ενεργοποίησε όλες τις εσωτερικές διαδικασίες (νομικές υπηρεσίες, ασφάλεια, εσωτερικός έλεγχος). Στο κατάστημα έσπευσαν την ίδια ημέρα άνδρες της ΕΛΑΣ που έκαναν μια πρώτη αυτοψία και αναζήτηση αποτυπωμάτων, παρουσία του πελάτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η άμεση ειδοποίηση των αστυνομικών αρχών και η στενή συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι τρεις ακόμα θυρίδες έφεραν σημάδια παραβίασης. Οι μισθωτές τους κλήθηκαν από τους αρμόδιους του καταστήματος και έσπευσαν επιτόπου την ίδια ημέρα, ενώ ενημερώθηκαν με κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Τους ζητήθηκαν και πληροφορίες χρήσιμες για την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι θυρίδες ανήκουν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών.

Να σημειωθεί ότι παρουσία ανδρών της ΕΛΑΣ ελέγχθηκαν την ίδια ημέρα μία προς μία όλες ανεξαιρέτως οι υπόλοιπες θυρίδες εντός του ίδιου χώρου και επιβεβαιώθηκε ότι δεν είχε παραβιαστεί καμία άλλη.

Όπως τονίζεται από τις ίδιες πηγές, η τράπεζα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους πελάτες της, ενώ συνεχίζεται αδιαλείπτως η παροχή στοιχείων και πληροφοριών στις αρμόδιες αρχές, με στόχο τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Επισημαίνεται δε ότι η τράπεζα ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τα standards της αγοράς, με στόχο υψηλά επίπεδα ασφαλείας. Για λόγους ασφαλείας και τήρησης της μυστικότητας των ερευνών δεν υπήρξε προηγουμένως ενημέρωση των ΜΜΕ αλλά ούτε και των μισθωτών θυρίδων που δεν έχουν παραβιαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας