Παράπονα για το Νοσοκομείο της Ρόδου

2013
ρόδου
Επιστολή Διαμαρτυρίας
Διαμαρτύρομαι εντονότατα για την λίαν επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά, προς το πρόσωπο μου, από την υπεύθυνη του οφθαλμολογικού τμήματος του νοσοκομείου, η οποία από τους τελευταίους μήνες του 17 με παρακολουθούσε προκειμένου να υποβληθώ σε επέμβαση καταρράκτη.
Τελικά από 26 Ιανουαρίου 2018 περίπου παρέδωσα τις προεγχειρητικες εξετάσεις στο τμήμα της, χωρίς ωστόσο να δεήσει να προβεί στην χειρουργική επέμβαση. Μόνο το τρέχον έτος, δηλαδή από Γενάρη μέχρι 17 Μαΐου αναγκάσθηκα να μετακινηθώ από Λαχανια-Ρόδο-Λαχανια 5 φορές, περίπου 900 κμ χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο μία φορά υπήρξε λόγος επιπεφυκητιδας ;;;;και ερωτώ. Στο δημόσιο νοσοκομείο οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται επιλεκτικά; Το δημόσιο νοσοκομείο μερικοί γιατροί το έχουν μετατρέψει σε ιδιωτικό; Αυτοί οι ελάχιστοι το κληρονόμησαν  από τους γονείς τους ή τους παππούδες τους; Αυτοί οι ολίγοι πόσες φορές έχουν κάνει απόσβεση;
Δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους ολίγους συμπεριλαμβάνονται ακόμα πιο ολίγοι που έχουν σακατέψει κοσμάκη από εγχειρήσεις που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, δημοσιεύματα ομιλούν για τουλάχιστον 50%.
Αυτό που συνέβη σε μένα (είμαι 77 χρονών και η περίπτωση μου αντιμετωπίσθηκε με πολύ δισταγμό και νυσταγμό) πως θα αισθάνονταν αν συνέβαινε σε δικό τους άνθρωπο; Τελικά ο γράφων στράφηκε αναγκαστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία σκαζοντας 800 ευρώ, πέραν των επιπρόσθετων δρομολογίων Λαχανια- Ρόδο -Λαχανια και λοιπών ταλαιπωριών.
 Ε. Γαλανοπουλος κάτοικος Λαχανιας Ρόδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας