Πανελλήνια Ομοσπονδία Επικουρικής Ασφάλισης: Πανελ/κο-Συνταξ/κο Συλλαλητήριο 14/12 στα Προπύλαια

1104
επικουρικής

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 12:30              

ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Τέρμα πια οι πολυθρόνες, όλες και όλοι παίρνουμε μέρος στο νέο Πανελλαδικό-Συνταξιουχικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Κλαδικές Συνταξιουχικές Οργανώσεις, στις 14/12/2019.

Πάρτε όλοι μέρος μαζικά και ενωτικά στον αγώνα για να διεκδικήσουμε ότι με τη βία μας άρπαξαν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνήσεις.

Μόνο οργανωμένα μπορούμε να ματαιώσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης, που αξιοποιώντας τις αποφάσεις του ΣΤΕ σχεδιάζει νέο εμπαιγμό στους συνταξιούχους, με την κατάθεση και πάλι νέου βιώσιμου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αφήνοντας άθικτο ότι μέχρι σήμερα μας έχουν αφαιρέσει και στην πρωτόγνωρη νομική διαδικασία να καλέσει το ΣΤΕ να ακυρώσει προηγούμενες αποφάσεις του και μάλιστα αμετάκλητες. Κλείστε τα αυτιά σας σε αυτούς που καθημερινά μας τάζουν εκατομμύρια ευρώ από αναδρομικά και επιστροφές, στέλνοντάς μας στις αίθουσες  των δικαστηρίων.

Ότι κερδίσαμε μέχρι σήμερα οι συνταξιούχοι το έχουμε  κερδίσει μέσα από τους αγώνες μας και μόνο.

Όλοι οι δρόμοι της χώρας οδηγούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:30 στα Προπύλαια και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πάρτε όλοι μέρος μαζικά στον αγώνα για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα με την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης και να διεκδικήσουμε ότι  με τη βία μας έχουν κλέψει.

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Κάντας Αριστοτέλης               Αγαπαλίδης Δαμιανός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας