Ο Π.Καμμένος “καρφώνει”τον Δημήτρη Καμμένο για το “κύκλωμα”που έπιασε η ΕΥΠ

595
καμμένος

Τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο , κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος ως τον βουλευτή που έπιασε ο κοριός της ΕΥΠ να προσπαθεί να δώσει το κυλικείο της Βουλής σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα , ο Π. Καμμένος, ανέφερε πως: “Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα“.

Τι είπε για Τσίπρα- Παπαγγελόπουλο

Ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τις αποκαλύψεις για τον σοκαριστικό διάλογο Παπαγγελόπουλου παρουσία Τσίπρα και δήλωσε ότι “μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε ένας θεσμικός πρωθυπουργός ο οποίος δεν θα επέτρεπε ποτέ ούτε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις ούτε να υπάρχει τέτοιο ήθος και τέτοιο ύφος και πιστεύω ότι πολύ σύντομα, αν ερωτηθεί, θα απαντήσει“.

Για τον Δ. Παπαγγελόπουλο ανέφερε ότι κατά την άποψή του “έχει την υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ“.

Η αποκάλυψη Βούτση

Στην αποκάλυψη ότι βουλευτής των ΑΝΕΛ προωθούσε ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να νομιμοποιήσουν έσοδά τους, μέσω του κυλικείου της Βουλής, προχώρησε χθες ο πρώην πρόεδρος  της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Αναλυτικά, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του (Παραπολιτικά 90,1) ο κ. Βούτσης ανέφερε επ αυτού:

Θέλω να είμαι πάρα πολύ σαφής, υπόψιν μου είχε τεθεί μόνο ένα στοιχείο το οποίο αφορούσε στην Βουλή. Ένα και μόνο στοιχείο διότι προφανώς δεν είχα καμία αρμοδιότητα. Ήταν για ένα διαγωνισμό σε σχέση με το κυλικείο και το εστιατόριο της Βουλής όπου ευτυχώς ετέθη υπόψιν μας μια πολύ προβληματική συνομιλία ενός βουλευτή των ΑΝΕΛ με ανθρώπους που ήθελαν να μπουν στην Βουλή, προφανώς για την νομιμοποίηση του χρήματος τους. Αυτό το αποτρέψαμε τελείως και ο διαγωνισμός εξελίχθηκε άριστα. Δεν είχα καμία αρμοδιότητα ως πρόεδρος της Βουλής να τεθεί υπόψιν μου, το ξαναλέω, όπως έχει κυκλοφορήσει, είτε το σύνολο της δικογραφίας της υπόθεσης είτε αυτό το ενημερωτικό σημείωμα. Σε καμία περίπτωση, είναι προφανές ότι δεν θα νομιμοποιούμην να έχω αυτά το στοιχεία σε γνώση μου. Ήμουν Πρόεδρος της Βουλής και δεν νοείται κάτι διαφορετικό. Επαναλαμβάνω έγιναν όλα τα δέοντα ώστε να μην επιτραπεί η είσοδος στη Βουλή ανθρώπων που ήταν πάρα πολύ προβληματικοί ως προς τα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα. Η ενημέρωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν άμεση ως προς αυτό το ζήτημα, όπως και πάντα είχαμε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας