«Ο λαός ως δύναμη ανατροπής να στείλει την ΛΑΕ στην Ευρωβουλή»

940
λαός

Νίκος Χουντής σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής στην Καλαμάτα:

  • «Ο ελληνικός λαός να κάνει το θυμό του δύναμη ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής και να στείλει την ΛΑΕ στην Ευρωβουλή»

 

Την ανάγκη ισχυρής και ριζοσπαστικής αντιπολίτευσης της ανυπότακτης Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας στην επόμενη Ευρωβουλή, επισήμανε σε ομιλία του στην Καλαμάτα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής, Νίκος Χουντής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής, μιλώντας σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας στην Καλαμάτα (Ξενοδοχείο Ρέξ), κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή, νεοφιλελεύθερη πολιτική, που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία και τις εργασιακές σχέσεις, έχει αποδεκατίσει τη μεσαία τάξη και τη νεολαία.

Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία του Νίκου Χουντή:

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εφαρμόζουν τις ίδιες πολιτικές. Υπηρετούν την ίδια νεοφιλελεύθερη λογική που απαιτεί ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης με μισθούς 300 ευρώ, κατάργηση κάθε θεσμικού πλαισίου προστασίας της εργασίας και του περιβάλλοντος, στο όνομα της ‘επιχειρηματικότητας’ και των ‘ιδιωτικών επενδύσεων’.

Ο ελληνικός λαός τους έχει βαρεθεί και θα τους γυρίσει την πλάτη του. Έχει κουραστεί από τις μικροκομματικές κόντρες, όπως αυτές για το ποιο κόμμα και ποιο μνημόνιο πετσόκοψε περισσότερες φορές τα εισοδήματα των συνταξιούχων.

Για αυτό ζητάμε από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να κάνουν την οργή και το θυμό τους δύναμη ανατροπής. Να στηρίξουν τη ριζοσπαστική και αγωνιστική αντιπολίτευση και να στείλουν δυνατή τη Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής στην επόμενη Ευρωβουλή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας