Ο Λαφαζάνης και αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας

1958
λαφαζάνης

Ο Παν. Λαφαζάνης με ευρεία αντιπροσωπεία στελεχών της ΛΑ.Ε. επισκέφτηκε σήμερα (Παρασκευή 22/6) το πρωί το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε. συναντήθηκαν με το Προεδρείο του Σωματείου των εργαζομένων, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου και περιόδευσαν στους χώρους εργασίας, στους θαλάμους και τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, όπου έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από εργαζόμενους, επισκέπτες και νοσηλευόμενους.

Ο Παν. Λαφαζάνης με δηλώσεις του: κατάγγειλε την τραγωδία του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας και αποδοκίμασε την απόφαση για χιλιάδες απολύσεις επικουρικών εργαζόμενων, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, από τα Νοσοκομεία της χώρας με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τόνισε τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Ο Παν. Λαφαζάνης είπε ότι αν, τυχόν, γίνουν αυτές οι απολύσεις στο Ασκληπιείο Βούλας, αυτό ισοδυναμεί με ξαφνικό θάνατο του Νοσοκομείου, πολύ περισσότερο που εκκρεμούν εκατοντάδες κενές οργανικές θέσεις εργασίας στο Νοσοκομείο.

Ο Παν. Λαφαζάνης κατάγγειλε ότι, με ευθύνη της κυβέρνησης και της διοίκησης του Νοσοκομείου, δεν λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος του Ασκληπιείου με βαριές συνέπειες για τους νοσηλευόμενους.

Ο Παν. Λαφαζάνης στηλίτευσε, επίσης, την έλλειψη συντήρησης της πεπαλαιωμένης κτηριακής και υλικοτεχνικής υποδομής του νοσοκομείου με συνέπειες να πέφτουν μέχρι και οι σοβάδες από τις οροφές.

Τέλος, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι ο μεγάλος κοινωνικός ρόλος του Ασκληπιείου απαιτεί την αναβάθμιση του σε όλα τα επίπεδα και όχι το έμμεσο και άμεσο ξεπούλημα του σε ιδιωτικά συμφέροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας