Συνάντηση Λαφαζάνη με τον Djordje Kuzmanovic της Ανυπότακτης Γαλλίας του Melenchon

1482
λαφαζάνη

Ο Παναγ. Λαφαζάνης μαζί με τον Νίκο Χουντή, τον Στάθη Λεουτσάκο και την Μάνια Μπαρσέφσκι συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας με τον Djordje Kuzmanovic Εθνικό Εκπρόσωπο της Ανυπότακτης Γαλλίας του J.L. Melenchon για θέματα Άμυνας και Εξωτερικής πολιτικής.

Ο Djordje Kuzmanovic είναι προσκεκλημένος της ΛΑ.Ε στο Φεστιβάλ Unity και θα συμμετάσχει σήμερα το απόγευμα στις 8 μ.μ, μαζί με τον Ν. Χουντή και τον Nelson Peralta από το Bloko της Αριστεράς στην Πορτογαλία, σε συζήτηση με θέμα: “Η Αριστερά της Ευρώπης απέναντι στην ΕΕ της λιτότητας και του αυταρχισμού”.

Ο Λαφαζάνης και ο Kuzmanovic αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην Ελλάδα και την Γαλλία και από την πλευρά του ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι η σημερινή απόφαση του eurogroup ανοίγει για την Ελλάδα μια “μεταμνημονιακή” λεγόμενη περίοδο, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ακόμα χειρότερη και από την τυπική μνημονιακή φάση.

Ο Π. Λφαζάνης και ο D. Kuzmanovic επαναβεβαίωσαν τις πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα στην Λαϊκή Ενότητα και την Ανυπότακτη Γαλλία, τόνισαν την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης αυτών των σχέσεων, στο πλαίσιο του κοινού αγώνα ενάντια στην νεοφιλελεύθερη Ευρώπη για μια άλλη προοδευτική πορεία στην Γαλλία, στην Ελλάδα και στην ήπειρο μας.

Οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν την επιθυμία τους για επίσημη συνάντηση του Π. Λαφαζανη και του J.L. Melenchon, η ημερομηνία της οποίας θα καθορισθεί το συντομότερο δυνατόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας