Ο Ζάεφ μας “δουλεύει ψιλό γαζί”.

305
Ζ. ΖΑΕΦ

Π. Λαφαζάνης

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων , Ζ. Ζάεφ , με δηλώσεις του είπε ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το όνομα της “Μακεδονίας” στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του , μιάς και η τελευταία δεν είναι “δημόσια οντότητα” (!) αλλά υπάρχει θέμα με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου , η οποία ‘’ εκπροσωπεί τη χώρα ‘’ του  και επομένως πρέπει να λέγεται Εθνική τής “Βόρειας Μακεδονίας”, “ανεξάρτητα από τα αρχικά της Ομοσπονδίας στη φανέλα”!

Με δυό λόγια , αν καταλάβαμε καλά , τα αρχικά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με το “Μακεδονία” και τον “ήλιο της Βεργίνας” στη φανέλα της Εθνικής Ποδοσφαίρου θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά η εθνική τους κατά τ’ άλλα θα εκφωνείται ως “Βόρειος Μακεδονία”, πράγμα που έτσι και αλλοιώς γίνεται  διεθνώς και σήμερα(Όχι, όμως, και στο εσωτερικό των Σκοπίων).

Μας δουλεύεται κ. Ζάεφ ;

Αλλά γιατί να μην μας δουλεύει ο Ζ. Ζάεφ , όταν μας δουλεύουν χοντρά κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αντιδρούν στις ποδοσφαιρικές αυθαιρεσίες των Σκοπίων για τα μάτια του κόσμου και γράφουν στα παλιά τους τα  παπούτσια ακόμη και αυτήν την απαράδεκτη και διάτρητη “Συμφωνία των Πρεσπών” για χάρη τού “προστάτη” της Τζό Μπάϊντεν και των Γερμανών “φίλων” μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας