Ο ανεπιθύμητος “γκαουλάϊτερ” Τζ. Πάιατ θέλει να μας σώσει από επεμβάσεις Ρωσίας

1414
πάιατ

Ο καθοδηγητής, ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Κίεβο, του νεοφασιστικού ψυχροπολεμικού αντιρώσικου πραξικοπήματος του Κιέβου και σημερινός “γκαουλάϊτερ” της χώρας μας, πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζ. Πάιατ, με δηλώσεις του επιχειρεί να σώσει την χώρα μας από ενδεχόμενη (!) ανάμειξη της Ρωσίας στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Τζ. Πάιατ ομιλεί στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί!

Ο Τζ. Πάιατ όχι μόνο επεμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας αλλά και στην ουσία συμπεριφέρεται ως υπερκυβερνήτης και διοικητής της Ελλάδας και ως ο άνθρωπος που διευθύνει την εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας ως δορυφόρου του αμερικανοϊσραηλινού άξονα.

Το τραγικό είναι ότι αυτόν τον ρόλο του Τζ. Πάιατ, του διοικητή νεοαποικιοκράτη στην Ελλάδα έχουν επιτρέψει και αποδεχθεί οι πολιτικοί υπάλληλοι των Αθηνών στην κυβέρνηση και στην συστημική αντιπολίτευση.

Ο Τζ. Πάιατ στην ομιλία του τόνισε γενικότερα ότι “έχει δει στοιχεία της χειραγώγησης των πληροφοριών στην Ελλάδα”.

Ο Τζ. Πάιατ, αν δεν βγει να μας πει τα ονόματα των χειραγωγών και την θεματολογία επί της οποίας πραγματοποιήθηκε η χειραγώγηση, τότε είναι κοινός συκοφάντης, πράγμα βέβαιον.

Ο Τζ. Πάιατ μίλησε ότι έχει δει τις προσπάθειες υπονόμευσης του ρόλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, προφανώς αναφέρεται στην παράνομη αναγνώριση του σχισματικού Πατριαρχείου του Κιέβου. Αν και σε αυτήν την περίπτωση ο Τζ. Πάιατ δεν δώσει συγκεκριμένα στοιχεία, ονόματα και διευθύνσεις τότε είναι κατάπτυστος ψεύτης, πράγμα που είμεθα βέβαιοι ότι αυτός ο ρόλος είναι δεύτερη φύση του.

Τέλος, για να χύσει μελάνι συσκότισης και α αποφύγει τα χειρότερα, διόρθωσε την πρώτη παρέμβαση του και είπε ότι δεν έχει στοιχεία ανάμιξης της Ρωσίας στις επερχόμενες εκλογές (!) αλλά, χύνοντας δηλητήριο, τόνισε ότι σκοπός της ομιλίας του ήταν να ευαισθητοποιήσει (!) τους θεσμούς της Ελλάδας ώστε να είναι προσεκτικοί για να απαντήσουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!!!

Αν στην χώρα μας υπήρχε κυβέρνηση και πολιτική τάξη που σεβόταν τον ελληνικό λαό και την αξιοπρέπεια του θα είχε απελάσει εδώ και καιρό τον Τζ, Πάιατ.

Ειδικά τώρα, μετά τα όσα είπε – ξείπε για επεμβάσεις της Ρωσίας στις εξελίξεις μας, θα έπρεπε να είχε απελαθεί ή έστω να εκαλείτο για εξηγήσεις.

Τι λέμε τώρα, όμως.

Για εξηγήσεις καλεί μόνο ο Τζ. Πάιατ τους υπουργούς για ενέργειες ή παραλείψεις τους, ενώ συχνά – πυκνά επισκέπτεται και επιθεωρεί τα ελληνικά υπουργεία.

Η Ελλάδα ως νεοαποικία των ΗΠΑ και της Γερμανικής Ευρώπης και ως μακρύ νεοψυχροπολεμικό και αντιρώσικο χέρι τους στα Βαλκάνια και την Ανατ. Μεσόγειο, δεν έχει κανένα μέλλον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας