Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης: Όλοι/ες στα Προπύλαια-πορεία στη Βουλή 30/11

1306
συνταγματική

Η Ομοσπονδία μας δηλώνει παρών και συμμετέχει στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των κλαδικών συνταξιουχικών σωματείων, καλώντας όλους τους φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος στις 30 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 π.μ. στα προπύλαια και πορεία στη Βουλή.

Το μεγάλο μέτωπο της κοινωνικής ασφάλισης δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους. Η κοινωνική ασφάλιση αφορά τους πάντες, την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την υγεία και την πρόνοια.

Μπροστά στην λαίλαπα που έρχεται μόνο ο οργανωμένος μαζικός αγώνας, η κοινή δράση ασφαλισμένων, απόμαχων της δουλειάς, της νεολαίας και όλου του εργαζόμενου λαού μπορεί να ματαιώσει τα σχέδια της κυβέρνησης, που αξιοποιούν τις αποφάσεις του ΣΤΕ για τον νόμο – λαιμητόμο του Κατρούγκαλου, προκειμένου να προχωρήσουν σε ακόμα μία μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, εις βάρος και πάλι των συνταξιούχων και των εργαζομένων.

Οι πρόσφατες αποφάσεις του ΣΤΕ κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη του κοινού αγώνα με σκοπό να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές που εφάρμοσαν πιστά η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ρημάξει τις ζωές μας βάζοντας ταφόπλακα στην διεκδίκηση των αναδρομικών.

Όλες και όλοι λοιπόν  στις 30 Νοέμβρη και ώρα 10:30 π.μ. στα Προπύλαια, για να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της Επικουρικής Ασφάλισης, να απαιτήσουμε την καταβολή άμεσα της 13ης σύνταξης, την αποκατάσταση όλων των περικοπών και Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Κάντας Αριστοτέλης                      Αγαπαλίδης Δαμιανός

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας