Οι “Τούρκοι” βουλευτές της Θράκης “παραστάτες” του Τσαβούσογλου

708
Οι

Και οι τρείς μουσουλμάνοι βουλευτές της Ξάνθης και της Ροδόπης, που αυτοπροσδιορίζονται ως τούρκοι και ανήκουν αντίστοιχα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, υπήρξαν πιστοί “παραστάτες“ και “φρουροί“ του Μελβούτ Τσαβούσογλου σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Θράκη.

Και οι τρεις αυτοί καταγεγραμμένοι Έλληνες πολίτες, τουρκικής κατά τον αυτοχαρακτηρισμό τους καταγωγής, όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά παρ΄ολίγον και να “χειροκροτήσουν“ από ενθουσιασμό όταν ο τούρκος ΥΠΕΞ μίλαγε για “τουρκική“ μειονότητα, παραβιάζοντας ωμά τη Συνθήκη της Λωζάνης .

Το τραγικό είναι ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις μάς εμπαίζουν, λέγοντας ότι το όριο του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή, το βάζουν για να μην εισέλθει στο κοινοβούλιο ενδεχόμενο μουσουλμανικό κόμμα ή και “τουρκικό” κόμμα με τις ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας.

Και λέω τραγικό , διότι ουδείς ψευδέστερος απ΄αυτόν τον ισχυρισμό.

Πρώτον, διότι και όλοι οι μουσουλμάνοι της Θράκης να ψηφίσουν το όποιο μειονοτικό κόμμα, το όριο του 3% είναι αρκετά υψηλό για να το φτάσουν.

Και δεύτερον, διότι τώρα που οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Τούρκοι μπαίνουν ως υποψήφιοι και εκλέγονται πολύ πιο εύκολα σχεδόν με όλα τα κόμματα, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δυσμενή για αυτό που υποτίθεται η πολιτεία θέλει να αποφύγει.

Διότι τώρα  “τούρκοι“ βουλευτές από διαφορετικά κόμματα συνενώνονται και συμπεριφέρονται διακομματικά ως μιά γροθιά, όχι για να προασπίσουν τα συμφέροντα όλης της μειονότητας ανεξαρτήτως καταγωγής των μελών της αλλά τα συμφέροντα της Τουρκίας στη μειονότητα και τον εκτουρκισμό της τελευταίας.

Και μάλιστα το πράττουν αυτό, όχι ως ξεφωνημένοι χειροκροτητές της ΄Αγκυρας αλλά πολύ πιο αποτελεσματικά ,  με τα “χρώματα“ , τα “προγράμματα“ και τον μανδύα των ελληνικών πολιτικών κομμάτων εθνικής εμβέλειας.

Να γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο στη Θράκη και να σταματήσει ο επικρατών άκρως επικίνδυνος χαμαιλεοντισμός.

Η γνήσια απλή αναλογική χρειάζεται όχι μόνο για λόγους δημοκρατίας αλλά και για να πέσουν τα προσωπεία πίσω απ τα οποία κρύβεται η εξάπλωση της τουρκικής επιρροής στην ιστορική Θράκη και κυρίως για να πέσουν τα άλλοθι και οι φερετζέδες που καλύπτουν την τουρκική διεισδυτικότητα.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας