Οι πλειστηριασμοί αποτράπηκαν για άλλη μία φορά από το κίνημα κατά της αρπαγής σπιτιών και λαϊκών περιουσιών

2936
πλειστηριασμοί

Η νέα μαζική και πολύχρωμη κινητοποίηση ενεργών πολιτών και κοινωνικών και πολιτικών συλλογικοτήτων, που έγινε σήμερα Τετάρτη 29/03/2017 στα ειρηνοδικεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα απέτρεψε για πολλοστή φορά την πραγματοποίηση δεκάδων πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκών περιουσιών υπερχρεωμένων νοικοκυριών και καταστραμμένων από τις μνημονιακές πολιτικές μικρομεσαίων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών.
Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο ειρηνοδικείο της Αθήνας συμμετείχε μαζικό μπλοκ μελών και φίλων της ΛΑ.Ε, ο Γραμματέας του πολιτικού Συμβουλίου της Παναγιώτης Λαφαζάνης και κλιμάκιο μελών της Πολιτικής Γραμματείας της από τους Δημήτρη Στρατούλη, Στάθη Λεουτσάκο, Δημήτρη Σαραφιανό. Επίσης συμμετείχαν μπλοκ διαδηλωτών από το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, την πρωτοβουλία Ζωγράφου κατά των πλειστηριασμών, την Πλεύση Ελευθερίας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, το ΕΠΑΜ και από άλλες συλλογικότητες.
Οι συμμετέχοντες στις σημερινές νικηφόρες κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, διατράνωσαν με συνθήματα και δηλώσεις τους ότι θα συνεχίσουν τους αγώνες τους μέχρι να σταματήσουν οριστικά και τελεσίδικα την αρπαγή, από τους τραπεζίτες και το μνημονιακό κράτος, σπιτιών, οικοπέδων, χωραφιών, καταστημάτων, υπερχρεωμένων νοικοκυριών και καταστραμμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Επίσης ότι θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο για να αποτρέψουν την νομοθέτηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που προωθεί η πανικόβλητη από το μεγάλο κίνημα αποτροπής των πλειστηριασμών κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ότι σε κάθε περίπτωση, εάν τελικά καταφέρει να τους νομοθετήσει, θα βρουν τρόπους κι αυτούς να τους αποτρέψουν.
Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε στους παριστάμενους δημοσιογράφους την εξής δήλωση:
«Εδώ που έχουμε φτάσει, το δίλημμα για τα νοικοκυριά έχει γίνει: το ευρώ ή το σπίτι τους. Ανατροπή τώρα!».
Πλειστηριασμοί02 Πλειστηριασμοί03 Πλειστηριασμοί04 Πλειστηριασμοί05

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας