Νομ/διο για Ποινικό Κώδικα-Ο Λοβέρδος ψηφίζει κυβέρνηση Μητσοτάκη!

863
Νομ/διο για Ποινικό Κώδικα-Ο Λοβέρδος ψηφίζει κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Κ.Μ

Η σκόπιμα θορυβώδης διαφοροποίηση του Α. Λοβέρδου με την οποία ψηφίζει υπέρ του νομοσ/δίου της κυβέρνησης, έναντι του “παρών” που επέλεξε το ΚΙΝΑΛ, για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης. Έτσι και αλλιώς όλοι στο ΚΙΝΑΛ μάλλον θα ψηφίσουν και θα καταψηφίσουν από κοινού τα ίδια άρθρα στο νομ/διο!

Ο Α. Λοβέρδος, όμως, με την δια τυμπάνων επιλογή τού “ΝΑΙ” στο νομ/διο ήθελε να στείλει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα ότι τάσσεται με την πλευρά της ΝΔ και αύριο, αν εκλεγεί αρχηγός, θα βρίσκεται πολιτικά και ιδεολογικά στη νεοδημοκρατική όχθη της πολιτικής ζωής και αν χρειαστεί θα συνεργαστεί με την ΝΔ στο σχηματισμό κυβέρνησης, ακόμα, ίσως, και με “αυτοδύναμη” ΝΔ!

Αυτό ήταν το νόημα του ΝΑΙ στο κυβερνητικό νομ/διο από τον Α. Λοβέρδο και όχι η θετική στάση στην αυστηροποίηση των ποινών σε ειδεχθή εγκλήματα που χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή και πρόσχημα, αυτσηροποίηση για την οποίαν μάλλον συμφωνούν όλοι στο ΚΙΝΑΛ.

Πέραν, όμως, του “κρυφού” έρωτα προς το Μητσοτακισμό, o Α. Λοβέρδος με το ναι στο νομοσχέδιο προσδοκά και στην αμέριστη επικοινωνιακή στήριξη της κυβέρνησης, η οποία πράγματι είναι σαρωτική αλλά και στην “οργανωμένη” προσέλευση Νεοδημοκρατών και φίλων της κυβερνητικής παράταξης στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ για την υπερψήφισή του ως Προέδρου του “ΠΑΣΟΚ”, όπως σκοπεύει να ονομάσει το ΚΙΝΑΛ(θα πρέπει βεβαίως σε μια τέτοια περίπτωση να περάσει και από τα Ταμεία των Τραπεζών για τα ανεξόφλητα υπέρογκα δάνεια της πράσινης παράταξης)

Δεν είναι και λίγα, λοιπόν, εκείνα που προσβλέπει ο Α. Λοβέρδος με μια υπερψήφιση του Νομ/δίου της ΝΔ.

Άλλωστε δεν είναι και καλύτεροι οι αντίπαλοι του για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Στο ίδιο καζάνι περίπου βράζουν!

Υ.Γ: Μόνο και μόνο για τη διάταξη φίμωσης μέσων και διαδικτύου που περιέχει το συγκεκριμένο κυβερνητικό νομ/διο και η οποία προβλέπει μία και μοναδική κρατική αλήθεια και πως οτιδήποτε άλλο για κρίσιμα ζητήματα αποτελεί διασπορά ψευδών ειδήσεων, που τιμωρείται βαριά ως ποινικό αδίκημα, το κυβερνητικό νομ/διο θα έπρεπε να καταψηφιστεί επί της αρχής.

Οι εκτροπές συχνά κρύβονται πίσω από “καλές προθέσεις” και σωρεία “θετικών διατάξεων” για τη συγκάλυψή τους. Αυτή είναι και η ουσία του κυβερνητικού Νομοσχεδίου.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας