Νίκη του κινήματος: Η αναγγελία διαμαρτυρίας ανέστειλε πλειστηριασμούς δύο α' κατοικιών

2128
νίκη
Νίκη του κινήματος η αναστολή δύο προγραμματισμένων για την Τετάρτη (7/3) πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μετά την ανακοίνωση για την πραγματοποίηση διαμαρτυρίας έξω από Συμβολαιογραφείο.
Παν. Λαφαζάνης: Ούτε οι Γερμανοί επί κατοχής δεν τόλμησαν να αρπάξουν τα σπίτια και τις μικρές περιουσίες του ελληνικού λαού.
Όλες και όλοι την Τετάρτη (7/3) στη 1.45 μ.μ. έξω από το συμβολαιογραφείο (Καποδιστρίου 18) για να ματαιώσουμε και τον τρίτο προγραμματισμένο πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Νίκη του κινήματος θα πρέπει να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι μετά την αναγγελία κινητοποίησης της ΛΑ.Ε. έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Καποδιστρίου 18 όπου θα πραγματοποιούντο τρεις πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, οι δύο εξ αυτών ανακοινώθηκε ότι ανεστάλησαν.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας που ανεστάλησαν αφορούν:

  • Διαμέρισμα 80 τ.μ. για χρέος 157.000 ευρώ, με τιμή πρώτης προσφοράς 65.000 ευρώ.

  • Διαμέρισμα 65 τ.μ. για χρέος 50.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς 76.000 ευρώ.

Με δηλώσεις του ο Παν. Λαφαζάνης, αφού σημειώνει την παραπάνω επιτυχία του κινήματος, τονίζει ότι «ούτε στη γερμανική κατοχή οι κατακτητές δεν τόλμησαν να προχωρήσουν σε αρπαγή σπιτιών και μικρών περιουσιών, όπως βλέπουμε να γίνεται εν είδει επιδρομής στη νέα κατοχή που βιώνουμε σήμερα. Οι μαφιόζικες επιλογές τρόικας, κυβέρνησης, τραπεζιτών, μαζί με τα δικαστικά και συμβολαιογραφικά κυκλώματα που εκτελούν τις εντολές, γρήγορα θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν τα εγκλήματα τους. Είναι αδιανόητο σε ώρες που η χώρα αντιμετωπίζει κρίσιμες εθνικές απειλές, κυβέρνηση, κυκλώματα και τράπεζες να βρίσκουν την ευκαιρία να ξεσπιτώνουν τον λαό, να κερδοσκοπούν και να ληστεύουν.

Δεν θα σας περάσει! Θα συνεχίσουμε μέχρι να σταματήσει το έγκλημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, μαζικά, ενωτικά, σε κάθε συμβολαιογραφείο, σε κάθε γειτονιά της χώρας ο λαός θα είναι απέναντι στα σχέδια κυβέρνησης, τραπεζιτών, δανειστών και των υπαλλήλων τους.

Ούτε τα ΜΑΤ, ούτε το ιδιώνυμο μας τρομάζει».

Όλες και όλοι την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στη 1.45 μ.μ., στο συμβολαιογραφείο (Καποδιστρίου 18, Αθήνα) για να ματαιώσουμε και τον 3ο πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας