Νέες καταγγελίες: Δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας

1703

Συνεχίζεται η νοθεία στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου

Βροχή οι καταγγελίες ότι δεν δίδονται ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας σε εκλογικά Τμήματα 

 Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει δύο νέα περιστατικά νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, έφθασαν στα γραφεία μας επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών, τις οποίες διασταυρώσαμε, με βάση τις οποίες δεν τους δόθηκε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας.

Οι διαμαρτυρίες αφορούν το 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και το 289 εκλογικό τμήμα στη Σπερχειάδα, ενώ στο 817Α εκλογικό τμήμα δεν επέτρεψαν σε ετεροδημότη να ψηφίσει για ευρωεκλογές, ενώ του επέτρεψαν για περιφέρεια!

Στο μεταξύ, συνεχίζεται, παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή, η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς  να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων.

Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί την κυβέρνηση και όλους τους συντελεστές της εκλογικής διαδικασίας να σεβαστούν την ακεραιότητα των εκλογών, απέναντι σε απαράδεκτα συμπτώματα αυθαιρεσίας καταδολίευσης τα οποία πληθαίνουν.

Βροχή οι διαμαρτυρίες για καταδολίευση σε βάρος της ΛΑ.Ε, εκλογικών διαδικασιών

Βροχή φτάνουν στα γραφεία μας οι καταγγελίες για καταδολίευση των εκλογικών διαδικασιών σε βάρος της ΛΑ.Ε.

Πέραν των πρωινών καταγγελιών που έχουμε κάνει, ξεχωρίζουμε μέσα στην σωρεία των εύλογων και διασταυρωμένων διαμαρτυριών ότι στο εκλογικό τμήμα 331 του χωριού Καινούριο της Φθιώτιδας δεν υπάρχουν καθόλου ψηφοδέλτια της ΛΑ.Ε, ενώ σε εκλογικό τμήμα της Ναυπάκτου δίνονται μόνο τα ψηφοδέλτια των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ντροπή τους!!!

Η ακεραιότητα των εκλογών είναι αυτήν την στιγμή το ζητούμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας