Μόσχα: Σόρος-Reuters-BBC και ΗΠΑ ετοιμάζουν δυσφημιστική εκστρατεία κατά του Sputnik-V!

784
ετοιμάζουν δυσφημιστική εκστρατεία κατά του Sputnik-V

Πανικός στη Δύση από την επιτυχία και τις πωλήσεις του Sputnik-V

Η κυβέρνηση προτιμά να «δολοφονεί»  τους πολίτες της χώρας και να καταστρέφει την οικονομία, αντί έστω και τώρα να σπεύσει να παραγγείλει ρωσικά εμβόλια και να τα συμπαρασκευάσει στην χώρα μας όπως π.χ η Ιταλία

Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, κατήγγειλε πριν λίγο ότι «οι αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας τρελάθηκαν, έφτασαν και έφτασαν σε τεχνολογικό αδιέξοδο» και ετοιμάζουν συκοφαντική εκστρατεία κατά του εμβολίου Sputnik-V.

Η Ζαχάροβα σε ανάρτησή της αναφέρει ότι οι τεχνολογικοί «γίγαντες» των ΗΠΑ, με αφορμή την έβδομη επέτειο της επανένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία, «αποφάσισαν να το γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο».

«Ο στόχος της Ουάσιγκτον είναι προφανής: η χρήση των δυνατοτήτων που παρέχει η τεχνολογία για αθέμιτο ανταγωνισμό» έγραψε η εκπρόσωπος Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανώτατη πηγή προσκείμενη στο Κρεμλίνο, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους σχεδιάζουν ενημερωτική εκστρατεία κατά του εμβολίου Sputnik V.

«Καθώς η ζήτηση για το εμβόλιο Sputnik V της Ρωσίας αυξάνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών χωρών, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους σχεδιάζουν, σύμφωνα με τις ειδικές υπηρεσίες μας, μια εκστρατεία δυσφήμισης μεγάλης κλίμακας με στόχο τη διαμόρφωση μιας προκατειλημμένης προσέγγισης στις σχετικές με τις επιστημονικές εξελίξεις στη Ρωσία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της λοίμωξης από τον κορωνοϊό» δήλωσε η πηγή.

Όπως πρόσθεσε η ίδια πηγή, η επίθεση με στόχο το Sputnik V θα γίνει μέσω του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιδρύματος Ανοικτής Εταιρείας του George Soros, του Ιδρύματος Thomson Reuters, του Reuters, του BBC και του Internews.

ΗΠΑ και σύμμαχοι σκοπεύουν επίσης να κυκλοφορήσουν υλικό «αποκαλύπτοντας» τη φερόμενη ανικανότητα των ειδικών εμβολιασμού και ανοσολογίας της Ρωσίας, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Οι ευρωπαϊκές χώρες που έχουν εγκρίνει το εμβόλιο για επείγουσα χρήση θα είναι το κοινό- «στόχος» της εκστρατείας, όπως τονίζει η ανώτατη πηγή.

«Η έγκριση του εμβολίου μας από αυτές τις χώρες προκάλεσε ένα ξέσπασμα αντι-Ρωσικής προπαγάνδας στη Δύση. Για παράδειγμα, τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν το Sputnik V μας όχι ως εμβόλιο κατά του ιού  COVID-19, αλλά ως “μέσο” του Κρεμλίνου για διασπορά διαφωνίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και «εργαλείο προπαγάνδας της Μόσχας» είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας