Μοναδικές εικόνες από τον πρώτο αυτόματο ανεφοδιασμό αεροσκάφους

1283
εικόνες

Ο πρώτος αυτόματος ανεφοδιασμός αεροσκάφους Α310 της Airbus ανοίγει νέους δρόμους στον κόσμο της αεροπλοΐας, καθώς μέχρι πρότινος κάθε αντίστοιχη ενέργεια εναέριου ανεφοδιασμού γινόταν πάντα από ανθρώπινο χέρι.

Μία νέα σελίδα στον τομέα των εναέριων ανεφοδιασμών αεροσκαφών γράφτηκε πριν από μερικές ημέρες, μεrb τον αεροπορικό κολοσσό Aius να κατορθώνει να ανεφοδιάσει με καύσιμα αεροσκάφος Α310 χωρίς την παραμικρή μεσολάβηση από κάποιον χειριστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Airbus Defense and Space πραγματοποίησε επίδειξη αυτόματου εναέριου ανεφοδιασμού (A3R) με μεγάλο αεροσκάφος δέκτη, που πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά για την εταιρεία καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.

Αεροσκάφος δοκιμών τύπου A310 πραγματοποίησε επτά αυτόματες επαφές με αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού KC-30A (A330 MRTT ) της βασιλικής Αεροπορίας της Αυστραλίας (RAAF), με την οποία συνεργάζεται η Airbus για την ανάπτυξη της παραπάνω τεχνολογίας.

Ο ανεφοδιασμός πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου αρκετές χιλιάδες πόδια πάνω από την Ισπανία, ενώ η εταιρεία εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου αργότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας