Μνημειώδης υποτέλεια: Σφυρίζουν αδιάφορα για Κύπρο-Αρμενία αλλά φέρνουν τον…Γκουαϊδό στην Αθήνα!

618
γκουαϊδό

Την ώρα που η ελληνική διπλωματία τηρεί πάρα πολύ χαλαρή στάση στο θέμα της Κύπρου, ακόμη και στην υπόθεση της Αρμενίας, στην Αθήνα έρχεται…ο Γκουαϊδό από τη Βενεζουέλα! Ως τι ακριβώς έρχεται;

Η εμμονή κάποιων στην Αθήνα να στηρίξουν τελείως άκριτα έναν κύριο που αυτοανακηρύχθηκε ένα μεσημέρι Κυριακής …πρόεδρος της Βενεζουέλας, έχει αποδειχτεί λάθος. Η σημερινή κυβέρνηση με το που εκλέχθηκε έσπευσε από τα πρώτα 24ωρα της πολιτικής της ζωής να τον…αναγνωρίσει! Τα σκάνδαλα για τα οποία ερευνούνται συνεργάτες του αλλά και η αδυναμία του να αμφισβητήσει τελικά τον Μαδούρο δεν φαίνεται να προβληματίσανε…

Το αποτέλεσμα ήταν το καθεστώς Μαδούρο να μην δέχεται τα διαπιστευτήρια του νέου Έλληνα πρέσβη και να έχουμε χωρίς κανένα απολύτως λόγο εχθρικές σχέσεις, την ίδια ώρα που ο Ερντογάν έχει σπεύσει και εκεί και “κάνει παιχνίδι”.

Ο Γκουαϊδό έρχεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.

«Ο αχυράνθρωπος των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, ο πραξικοπηματίας Γκουαϊδό, μετά την αναγνώρισή του από την κυβέρνηση της ΝΔ, συμμετέχει σαν καλεσμένος του δημάρχου της Αθήνας, στο ονομαζόμενο “Δημοκρατικό Φόρουμ”, που θα γίνει διαδικτυακά στις 30 Σεπτεμβρίου» σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

«Ο δήμαρχος της ΝΔ πλήρως ταυτισμένος με την κυβέρνησή του, δίνει βήμα σε μια μαριονέτα των Αμερικανών, που τον έχουν απομονώσει ακόμα και οι πρώην συνεργάτες του στην αντιπολίτευση» προσθέτει η Λαϊκή Συσπείρωση και καταλήγει τονίζοντας:

«Καταγγέλλουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας αυτές τις μεθοδεύσεις σε βάρος του λαού της Βενεζουέλας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας