Μην πας να κλέψεις άγνωστο σπίτι-Μπορεί να πέσεις στον πρωταθλητή Ζαμπίδη

675
Μην πας να κλέψεις άγνωστο σπίτι

Ληστές έκαναν το λάθος να προσπαθήσουν να ληστέψουν τον Μ.Ζαμπίδη

Στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη μπήκαν διαρρήκτες, αλλά ο γνωστός kick boxer κατάφερε να τους αφοπλίσει και μάλιστα παραχώρησε σε εκπομπή και βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο. 

Ο Iron Mike αποκάλυψε πως οι επίδοξοι ληστές ήταν νεαροί σε ηλικία και μάλιστα είχαν συλληφθεί αρκετές φορές.

«Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις. Ήταν 5μιση το απόγευμα και ευτυχώς επέστρεφα. Ήμουν με το αμάξι από κάτω και βλέπω να βγαίνει κάποιος από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες.

Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Μετά βγήκε και ο δεύτερος γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Τους είπα ότι και θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας