Με κυβερνητικό σχέδιο έπνιξαν στα δακρυγόνα τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

603
Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κυβερνητική επιχείρηση κυβερνητικού αυταρχισμού κατά της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα χθες Κυριακή 29/8.

Με κυβερνητική εντολή και σχέδιο οι πολυπληθείς δυνάμεις των ΜΑΤ πήραν αφορμή από την διατεταγμένη προβοκατόρικη δράση ολιγάριθμων «γνωστών άγνωστων» και «φασιστοειδών παρακρατικών» μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και εξαπέλυσαν μια απάνθρωπη τυφλή επίθεση με δακρυγόνα, αντλίες νερού και βομβίδια κρότου λάμψης, εναντίον του πλήθους δεκάδων χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών κατά των αναγκαστικών και εξοντωτικών μέτρων για υποχρεωτικό εμβολιασμό, μεταξύ των οποίων ήταν γέροντες και γυναίκες με τα παιδιά τους.

Στόχος αυτής της σχεδιασμένης επίθεσης ήταν να διαλύσουν άρον άρον τη συγκέντρωση και να εκφοβίσουν το πλήθος προκειμένου να ανακόψουν τη διαφαινόμενη επέκταση στη συνέχεια των λαϊκών κινητοποιήσεων για την προάσπιση δικαιωμάτων που απορρέουν από το ελληνικό Σύνταγμα, τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Συμβάσεις.

Το σχέδιο για τη διάλυση της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το οποίο συνοδεύτηκε από αθρόες προσαγωγές πολιτών που κατά τεκμήριο δεν έλαβαν μέρος στα επεισόδια, είχε προετοιμαστεί επιμελώς από κυβερνητικό κέντρο, πολύ περισσότερο που η κυβέρνηση ήταν πανικόβλητη από τα δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν ότι η κυβερνητική εκστρατεία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καταρρέει μέσα στην κοινωνία και αποδοκιμάζεται από την πλειοψηφία των πολιτών.

Είναι σαφές ότι η κοινωνία έχει αρχίσει, με αφορμή τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τις προωθούμενες απολύσεις εργαζομένων, να ξεσηκώνεται σχεδόν αυθόρμητα εναντίον της κυβέρνησης των συστημικών κομμάτων και σε απόσταση από όλα τα κόμματα της Βουλής, αναζητώντας πολιτική έκφραση και διέξοδο για τις λαϊκές αγωνίες και διέξοδο από την κρίση και την ογκούμενη κοινωνική εξαθλίωση. Το θέμα και το ερώτημα είναι αν η διέξοδος θα έχει σαφή δημοκρατικό προοδευτικό και κοινωνικό προσανατολισμό ή θα εκφραστεί σε αντιδραστική κατεύθυνση από ανορθολογικές δυνάμεις.

Όλα δείχνουν οτι η λαϊκή οργή απέναντι στη σημερινή πολιτική παρακμή και τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα της χώρας είναι βέβαιον ότι  θα προκαλέσει μεγάλες πολιτικές αναταράξεις και πολιτικές ανατροπές το επόμενο διάστημα, που θα αλλάξουν ριζικά τον πολιτικό χάρτη και την πορεία της χώρας, πράγματα που δεν μπορούν να ανακοπούν με επικοινωνιακές καταιγίδες του κατεστημένου και πολύ περισσότερο με αυταρχικές επιχειρήσεις εκφοβισμού των πολιτών.

Κ.Τ

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Από τις λίγες αναφορές στην αλήθεια.Το κύριο αίτημα της χθεσινής διαδήλωσης ήταν η άρση της υποχρεωτικότητας και της αναστολής εργασίας. Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον τρόπο που σχεδόν σύσσωμος ο τύπος της χώρας, επέλεξε να καλύψει την χθεσινή διαδήλωση, συμπεριλαμβανομένου και του λεγόμενου ‘αριστερού’ τύπου. Την παρουσιάσαν σαν μια συγκέντρωση εκατοντάδων (ενώ ήταν πολλές χιλιάδες), ΄ακροδεξιών’ (ενώ ήταν από όλους τους χώρους), ‘αντιεμβολιαστών’ (ενώ ήταν κατά της τυποχρεωτικότητας κι όχι κατά των εμβολίων), φανατισμένων φασιστοειδών (επιλέξανε να ανεβάσουν φωτογραφίες από τους μεμονωμένους γραφικούς, που δεν ξέρουμε τι ρόλο έπαιζαν, μπορεί να ήταν και βαλτοί, κι όχι από τις χιλιάδες καθημερινών πολιτών που διαδήλωναν ενάντια στην υποχρεωτικότητα). Μεταξύ τους, πολλοί υγειονομικοί, που άλλοτε τους χειροκροτούσαν, και τώρα τους ψέκαζαν με χημικα. Το κυρίαρχο σύνθημα δεν ήταν αυτό που παρουσιάζουν, αλλά ήταν για την έλλειψη δημοκρατίας στη χώρα. Το διακύβευμα δεν είναι το εμβόλιο, αλλά η ατομική ελευθερία που διασφαλίζεται από την δημοκρατία και το Σύνταγμα. Γιατί κάποια στιγμή, θα επιβάλλουν υποχρεωτικοτητες και σε άλλα πράγματα… Δυστυχώς, έριξαν χημικά και αυρα και κυνήγησαν τον κόσμο μέχρι σχεδόν τις Στήλες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας