Με ιδιαίτερη επιτυχία η περιοδεία Λαφαζάνη-Πετράκου-Χρυσαδάκου σε Γύθειο-Αρεόπολη

1879
επιτυχία
fznor_soft

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για την Αριστερά περιοχή, όπως αυτή της Μάνης, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία μεγάλη περιοδεία του Παν. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, του Θανάση Πετράκου υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του Σταύρου Χρυσαδάκου, Ιάσωνα Γιαννόπουλου, Μαρίας Μήτση και Κικής Τζανετάκου υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με το ψηφοδέλτιο της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου”.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη έτυχε πολύ θερμής υποδοχής στο Γύθειο και την Αρεόπολη, συνομίλησε στις αγορές και των δύο πόλεων με εκατοντάδες πολίτες, ιδιαίτερα με πολλούς νέους και έναν μεγάλο αριθμό εμπόρων, επαγγελματιών και αγροτών.

Ένα σημαντικό μέρος των πολιτών εξέφρασε στην αντιπροσωπεία όχι μόνο την εκτίμηση της αλλά και την απόφαση της να στηρίξει το ευρωψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε και το περιφερειακό ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η παράταξη.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη είχε στο Γύθειο σημαντική συνάντηση με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας, το οποίο την ενημέρωσε γι ‘ αυτά που θεωρεί ως σημαντικά προβλήματα της τοπικής οικονομίας και του λαού της περιοχής και όλης της Λακωνίας.

Η αντιπροσωπεία από την πλευρά της τόνισε την αμέριστη στήριξη της στα αιτήματα του λαού της Μάνης και της Λακωνίας για στήριξη της τοπικής οικονομίας και της απασχόλησης, για την αντιμετώπιση της φορολεηλασίας, των υπερβολικών βαρών και κάθε μορφής χαρατσιών, για την δραστική μείωση του ΦΠΑ σε μονοψήφια, κατά τον Παν. Λαφαζάνη, επίπεδα, για την μείωση των διοδίων με στόχο την κατάργηση τους, για να σταματήσει η φυγή και μετανάστευση της νεολαίας, για την στήριξη και προστασία της πρωτογενούς παραγωγής, για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος με την αξιοποίηση, προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής και για επενδύσεις στις υποδομές του νομού, οι οποίες γνωρίζουν μεγάλη υστέρηση.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι ισχυρή ΛΑ.Ε σημαίνει ισχυρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση με νίκες για τον λαό και γρήγορη προοπτική εναλλακτικής διακυβέρνησης.

Με ισχυρή την φωνή και τον αγώνα της ΛΑ.Ε στην Ευρωβουλή, την Βουλή και στις περιφέρειες θα σταματήσουν ή θα περιοριστούν οι πλειστηριασμοί, οι αποκοπές ρεύματος, νερού και κοινωφελών αγαθών, ενώ θα καταστεί αποτελεσματικότερος ο αγώνας ενάντια στην φτωχοποίηση, την κοινωνική περιθωριοποίηση και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Η Μάνη και η Λακωνία έχουν μάλλον αρχίσει να αλλάζουν πολιτική σελίδα, πράγμα που θα φανεί στις προσεχείς εκλογές, τόνισε ο Παν. Λαφαζάνης.

fznor_soft
nor_soft
nor_soft
nor_soft
nor_soft
sdr_soft
nor_soft
nor_soft
nor_soft
nor_soft
nor_soft
sdr_soft
nor_soft
sdr_soft
sdr_soft
nor_soft
nor_soft
sdr_soft
sdr_soft
sdr_soft
sdr_soft
rbsh_soft

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας