Μεγάλη και πετυχημένη περιοδεία Λαφαζάνη και στελεχών της ΛΑ.Ε στο Κερατσίνι

1878
περιοδεία

Μεγάλη περιοδεία πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου (5/1/19) ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε, μαζί με πολλά τοπικά στελέχη και φίλους της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), στο Κερατσίνι.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την αρχή της Λεωφόρου Παύλου Φύσσα και ολοκληρώθηκε με την διέλευση της Ελευθερίου Βενιζέλου στα Ταμπούρια.

Ο Λαφαζάνης, τα στελέχη και οι φίλοι της ΛΑ.Ε απηύθυναν ευχές, μοίραζαν φυλλάδια της παράταξης, συζητούσαν και έκαναν γνωστές τις θέσεις της ΛΑ.Ε στους πολίτες και τους εμπόρους της περιοχής, όπου γίνονταν δεκτοί με θερμές εκδηλώσεις, ενώ οι θέσεις της ΛΑ.Ε έβρισκαν πολύ θετική ανταπόκριση.

Ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση έβρισκε στους πολίτες η παρότρυνση του Παν. Λαφαζάνη να φορέσουμε όλοι/ες κίτρινα και χρωματιστά γιλέκα και να βγούμε στους δρόμους και τότε να είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε ό,τι ζητάμε  και θα φέρουμε γρήγορα την ανατροπή, πετώντας στα σκουπίδια τις ανούσιες κοκορομαχίες του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Παρά το γιορταστικό κλίμα, ο πολύς κόσμος στο αντιστασιακό Κερατσίνι έδειχνε την αγανάκτηση του και έλεγε ότι “φτάνει πια” και όχι μόνο δεν εκφραζόταν από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αλλά και έδειχνε την αποστροφή του απέναντι στα δυο αυτά κόμματα και στο σημερινό σύστημα.

Τόλμη, δύναμη και θέληση χρειάζεται τώρα για να αναζωογονηθούν τα πνεύματα και μεγάλοι αγώνες ανατροπής.

Στη συνέχεια παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από ερασιτέχνες με κινητό που δίνει μόνο μια μικρή γεύση της πετυχημένης περιοδείας:

 

 

       

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας