«Μίκης Θεοδωράκης – Θρησκεία μου είναι η Ελλάδα»

3320

Ένα σημαντικό βιβλίο για τη ζωή και το έργο του παγκόσμιου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης – Θρησκεία μου είναι η Ελλάδα» του Γιώργου Λογοθέτη που κυκλοφορεί στην ελληνική και ρωσική γλώσσα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Μουσείο Μπενάκη [Κουμπάρη 1 και Βασ. Σοφίας].
Την εκδήλωση – που διοργανώνουν οι εκδόσεις Σπύρου και εκδόσεις Μίλητος και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού και Επιστημών της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα -, θα χαιρετίσει ο Μίκης Θεοδωράκης. Επίσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωπος της ρωσικής Πρεσβείας, ο Ιωάννης Τζεν, πρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας και ο Χριστόφορος Σαρδελής, Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, χορηγού της ρωσικής έκδοσης.

Για την έκδοση θα μιλήσουν οι Κώστας Γεωργουσόπουλος, Αντώνης Ρουπακιώτης, Μαρία Φαραντούρη, και ο συγγραφέας Γιώργος Λογοθέτης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Ευάγγελος Σπύρου, εκδότης-δημοσιογράφος.
Στην εκδήλωση, θα προβληθεί βίντεο-ντοκουμέντο με μαρτυρίες φίλων του Μίκη Θεοδωράκη από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας