ΛΑ.Ε Θεσσαλονίκης: Όλοι στη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Σεπτέμβρη!

1088
ΛΑ.Ε
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 5.30΄μ.μ., ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προκειμένου αποκρύψει ότι το μνημονιακό καθεστώς της χρεοκρατίας, της λιτότητας και της ασφυκτικής επιτροπείας συνεχίζεται για πολλά χρόνια, και για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, ώστε να φύγουν από το επίκεντρο οι ευθύνες της για την εκατόμβη των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, προωθεί μία επικοινωνιακή καταιγίδα περί δήθεν παροχών, που θα εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Το πολιτικό χαρτί του ανασχηματισμού δεν της βγήκε. Ουσιαστικά, έχουμε μία «νέα» κυβέρνηση, από στελέχη των κομμάτων που εφάρμοσαν μνημόνια (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), για να εφαρμόσουν πιστά το λεγόμενο μεταμνημονιακό, στην ουσία μνημονιακό καθεστώς, που παραμένει αλώβητο.

Η νατοϊκή συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, εξυπηρετεί μόνο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, είναι σε βάρος της ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια, και δεν αποκαθιστά κλίμα φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στους δύο λαούς και τις δύο χώρες.

Παράλληλα, ο νεοφιλελευθερισμός διαπερνάει σαν κόκκινη κλωστή όλο το πρόγραμμά της Ν.Δ., και ουσιαστικά ο Κ. Μητσοτάκης, με αυτά που λέει και αυτά που κάνει, είναι ο καλύτερος σύμμαχος και πολιτικό δεκανίκι του Πρωθυπουργού και της μεταλλαγμένης μνημονιακά κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι όποιες εξαγγελίες Τσίπρα για «παροχές» δεν αλλάζουν την κατάσταση του λαού, της νεολαίας και της χώρας, αφού η λιτότητα, η ταπεινωτική επιτροπεία και το μνημονιακό καθεστώς θα συνεχίζονται για δεκαετίες, ενώ δεν υπήρξε λύση για το δημόσιο χρέος, αφού δεν έγινε ούτε ένα ευρώ κούρεμα.

Η κατάσταση επιβάλλει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να γίνει ένα βήμα μπροστά.

Να συντονιστούν όλες οι “συγκεντρώσεις-εστίες” αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα που βιώνουμε και στα χειρότερα που έρχονται, σε μια μεγάλη, κοινή, αγωνιστική, μαζική πορεία, που θα έχει μία κατεύθυνση και ένα στόχο.

Για να επανακτήσει ο λαός την αυτοπεποίθησή του.

Για να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη μια ελπιδοφόρα πορεία για την ανατροπή αυτών των πολιτικών, την προβολή και εφαρμογή μιας εναλλακτικής πρότασης στον αντίποδα όσων προωθούνται.

Η Λαϊκή Ενότητα, με επικεφαλής το Γραμματέα του Π.Σ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα δώσει δυναμικό, μαζικό παρόν στις κινητοποιήσεις.

Καλεί όλους και όλες στους δρόμους των αγώνων, όλους και όλες σε προσυγκέντρωση στις 8 Σεπτέμβρη, στις 5.30΄ μ.μ., στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγ. Σοφίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας