Λαφαζάνης: Εθνική και Κοινωνική Ανάσταση ενάντια στις πολιτικές «συμμορίες» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

1517
λαφαζάνης

Παν. Λαφαζάνης: Μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, χωρίς διαφορές πολιτικής, δίνουν την εντύπωση συγκρουόμενων «πολιτικών συμμοριών» για τις καρέκλες και τα οφίτσια.

Παν. Λαφαζάνης: Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική και κοινωνική ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ο Παν. Λαφαζάνης και οι υποψήφιοι του ευρω-ψηφοδελτίου «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής» πραγματοποίησαν σήμερα μεγάλη περιοδεία στην Βαρβάκειο Αγορά, από την οποία ο Παν. Λαφαζάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι τραγικό, αλλά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν περισσότερο την εντύπωση, χωρίς ουσιαστικές διαφορές πολιτικής, ότι αντιπροσωπεύουν δύο «πολιτικές συμμορίες» με έναν συρφετό ακολούθων και παρατρεχάμενων, που δεν έχουν κανέναν άλλο στόχο, παρά τις καρέκλες της εξουσίας, τα λάφυρα, τα προνόμια, τις πελατειακές σχέσεις τους και το βόλεμα των ημετέρων επιχειρηματιών και του κομματικού τους στρατού.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ελέγχοντας πλήρως όλους τους διαύλους και τα δίκτυα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης, πνίγουν κάθε ίχνος δημοκρατία και αντικειμενικότητας των εκλογών, πολύ περισσότερο που την ίδια ώρα κατά την οποία η φωνή της ΛΑ.Ε θάβεται, υφίστανται πολιτικές δικαστικο-ασφαλίτικες διώξεις τα στελέχη της και εγώ προσωπικά για τη δράση μας σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και των κοινωφελών αγαθών.

Οδεύουμε σε νόθες εκλογές, με ένα νόθο πολιτικό σκηνικό, κατασκευασμένο για δύο μνημονιακά συνεταιράκια, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, Τσίπρα και Μητσοτάκη, παραδομένα στην αποικιοποίηση, το ξεπούλημα της χώρας και τον εξανδραποδισμό του λαού μας.

Αυτήν την ώρα μόνο η ισχυρή ΛΑ.Ε, με ισχυρή παρουσία στην Ευρωβουλή και τη Βουλή, μπορεί να ανατρέψει τους κατεστημένους ληστρικούς σχεδιασμούς και να θέσει στο προσκήνιο τη γνήσια δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία, την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ η χώρα είναι ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Μια ανάσταση ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας