ΛΑΕ: Άδικη η δεκαετής κάθειρξη σε καθαρίστρια που παρανόμησε ως Γιάννης-Αγιάννης

1009
καθαρίστρια

Ακραία και άδικη η δεκαετής κάθειρξη σε 53χρονη καθαρίστρια που παρανόμησε ως σύγχρονος Γιάννης – Αγιάννης

 

Ακραία άδικη, ακραία υπέρμετρη και εξοργιστική είναι η ποινή κάθειρξης 10 ετών που επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας σε 53χρονη καθαρίστρια, η οποία, προκειμένου να εργαστεί στο δημόσιο, είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό που την έφερε ως απόφοιτο δημοτικού, ενώ είχε τελειώσει την Ε’ τάξη.

Η απόφαση αυτή είναι απόρροια ενός ταξικού αυταρχισμού που τιμωρεί με εξουθενωτικές ποινές τους φτωχούς και δικαιώνει τους πλούσιους. Το Εφετείο της Λάρισας εξάντλησε την αυστηρότητα του πάνω σε μία απελπισμένη γυναίκα, την ώρα που τα δικαστήρια κρίνουν συνταγματικά και νόμιμα τα μνημόνια που καταστρατηγούν θεμελιώδεις διατάξεις του συντάγματος και αθωώνουν σωρηδόν τους μεγαλοκαταχραστές του δημόσιου χρήματος. Και όλα αυτά, με την ανοχή μιας κυβέρνησης που καλύπτεται πίσω από μια υποτιθέμενη ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, από την οποία εξαρτάται για να συνεχίσει τις πολιτικές της που εξαθλιώνουν την κοινωνία.

Καλούμε τον υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβει τις ευθύνες του για έναν δικαστικό αυταρχισμό σε βάρος των λαϊκών τάξεων, που γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για την κοινωνία!

Επιτροπή Δικαιωμάτων της Λαϊκής Ενότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας