Λίγη τσίπα δεν έχετε; Εκπλειστηριάζουν πρώτες κατοικίες 50 τ.μ μέσα στο lockdown!!!

1559
Εκπληστειριάζουν πρώτες κατοικίες

Ούτε ντροπή ούτε έλεος δεν υπάρχει και σε αυτήν τη κυβέρνηση που ακολουθεί κατά πόδας τα χνάρια της ανάλγητης κυβέρνησης Τσίπρα.

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια παράνομη και αντισυνταγματική απόφασή του με την οποία κηρύσσει σε lockdown όλη τη χώρα και μετατρέπει σε έγκλειστους όλους τους πολίτες. Την ώρα που κλείνει, αν, δε βάζει οριστικό λουκέτο, σε εκατοντάδες δεκάδες επιχειρήσεις. Την ώρα που καταστρέφει την οικονομία και τη κοινωνία, την ίδια ώρα ως “καλός στρατιώτης” των αδίστακτων τραπεζών, δηλώνει ότι δεν υπάρχει lockdown για τους πλειστηριασμούς και μάλιστα τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, φτωχών νοικοκυριών, πι οι όποιοί, παρά, τη καραντίνα θα διεξαχθούν κανονικά.

Έτσι, κυβέρνηση και Εθνική τράπεζα προβαίνουν τη Παρασκευή, 13/10, σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας τετραμελούς οικογενείας 50 τ.μ στους Αμπελόκηπους Αθήνας, τη στιγμή μάλιστα που η οικογένεια η οποία, χάνει το σπίτι της, είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί μια ρύθμιση για το φουσκωμένο από τόκια και πανωτόκια χρέος της συμβατή με το εισόδημα της.

Άν είναι για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αν το θέμα αφορά τις τράπεζες,  στις οποίες η κυβέρνηση προσφέρει σκανδαλωδώς συνεχή δώρα και γη κα ύδωρ, τότε δεν υπάρχει κορονοϊός και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο μπροστά στα άπληστα συμφέροντα τους.

Οι τράπεζες, δυστυχώς, που συνεχίζουν να υπάρχουν εξαιτίας πολλών δεκάδων δις δημοσίου χρήματος, τα οποία έχουν τσεπώσει μέσα από ανεπάλληλες ανακεφαλαιοποιήσεις και οι οποίες τράπεζες σκανδαλωδώς τσεπώνουν και σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια για να κλείσουν τις αδηφάγες μαύρες τρύπες τους, είναι εκείνες που με τη στήριξη τους διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου έχουν την πραγματική εξουσία σε αυτό το τόπο με τους πρωθυπουργούς και τις κυβερνήσεις σε υπαλληλικό ρόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας