Λάμπρος Παπαδής: Δήλωση Παραίτησης από το ΜέΡΑ25

968
Δήλωση Παραίτησης από το ΜέΡΑ25

Συνεχίζεται το ρεύμα αποχωρήσεων από το ΜέΡΑ25

Δήλωση Αποχώρησης

Το παρόν κείμενο αποτελεί δημόσια δήλωση αποχώρησης από το κόμμα ΜέΡΑ25 τόσο από την θέση του αναπληρωτή – συντονιστή της οργάνωσης βάσης Επταλόφου του Ν. Θεσσαλονίκης, όσο και από μέλος του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα.
Ήδη την αποχώρησή μου γνωστοποίησα στην ΟΕΣΚΕ με σχετικό email που απέστειλα…
Δεν επιθυμώ να κουράσω κανέναν αναφερόμενος αναλυτικά στους λόγους που με οδήγησαν στην απόφασή μου.
Το μόνο που θέλω να υπογραμμίσω και αποτελεί την συμπυκνωμένη αιτία για την αποχώρησή μου, είναι ότι η στάση και η συμπεριφορά των μέχρι πρότινος συνοδοιπόρων μου απέναντι στο πρόσωπό μου ,δεν συνάδουν με τις προσδοκίες μου για μια οργάνωση που προάγει την αλληλεγγύη , τον αλληλοσεβασμό , την δεοντολογία και τους κανόνες ευπρέπειας , τουλάχιστον έτσι όπως εγώ αντιλαμβάνομαι τα παραπάνω ως δομικά στοιχεία της πολιτικής ηθικής που πρέπει να συνθέτουν την φυσιογνωμία ενός κόμματος που επαγγέλλεται το διαφορετικό, ως φιλοσοφία και ως ζώσα πρακτική.
Προφανώς ο ρομαντισμός μου για την πολιτική αποδείχτηκε ανίκανος να ανταγωνιστεί πρακτικές που θέτουν σε προτεραιότητα άλλες αξίες που δεν μπορώ να υπηρετήσω.
Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία σας, διατηρώντας για τον εαυτό μου ότι καλύτερο πιστεύω για την πολιτική που θέλω να υπηρετώ, με σεβασμό στον Ανθρωπο και τον όποιο Συνοδοιπόρο.
23-3-2021
Λάμπρος Παπαδής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας