Κ. Βελόπουλος: Στην Ευρωβουλή ο ακροδεξιός τηλεπωλητής επιστολών του Ιησού!

1577
βελόπουλου

Τα τελικά αποτελέσματα του Exit Poll για τις Ευρωεκλογές 2019 σε ποσοστό 100% δεν είχαν μόνο ενδιαφέρον για τους μεγάλους. Είχαν και τη δυσάρεστη έκπληξη των ευρωεκλογών.

Δυσάρεστη, βέβαια, είναι η εκλογή εκπροσώπων από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «Ελληνική Λύση».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, τηλεπωλητής με γνωστές πηγές χρηματοδότησης, σε ένα τρομακτικό ύψος, της καμπάνιάς του θα μας εκπροσωπεί στην Ευρωβουλή αφού παίρνει ένα ποσοστό στο 4%.

Πίσω από αυτό το κόμμα βρίσκεται σαφώς ο πολιτικός με τα πολλά πρόσωπα. Αυτός που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο του ΓΑΠ, υπήρξε στήριγμα του Γ. Καρατζαφέρη και στυλοβάτης της μνημονιακής κυβέρνησης Παπαδήμου, και σήμερα δηλώνει άλλοτε αρχηγός κόμματος και άλλοτε σωτήρας, τηλεπωλητής κρεμών, φαρμάκων, ζαρζαβατικών και επιχειρηματίας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος «προέρχεται» από την ακραία ακροδεξιά, καθώς μέσω της προεκλογικής τους εκστρατείας κατάφερε και έκλεψε ψήφους από την Χρυσή Αυγή.

Εχοντας δημιουργήσει ρεύμα στη Θεσσαλονίκη, κυρίως μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, ο τηλεπωλητής κρεμών δεν σταμάτησε να εξαπατά τους ακροατές και μέσω προεκλογικής περιόδου βομβαρδίζοντάς τους με fake news.

Άλλωστε τα fake news, χωρίς προηγούμενο, αποδεικνύονται και από την πρόθεσή του να πουλήσει ακόμη και επιστολές του Ιησού όπως και φυσικά και κρέμες από το… Άγιο Όρος.

Βέβαια ο τηλεπωλητής με τον ακροδεξιό και ρατσιστικό προφίλ δεν αποτελεί το νέο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, καθώς εκτός του ότι ξεκίνησε από το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη, είναι γνωστός και από την πορεία του στους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Ιδρύοντας το κόμμα του «Ελληνική Λύση»  το 2019, ένα πολιτικό μόρφωμα που στηρίζεται σε μέλη και θέσεις που κάποτε υποστήριζε  το ΛΑ.Ο.Σ. και που αργότερα έγιναν κτήμα του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, ο Βελόπουλος βγήκε έτσι ξανά στον πολιτικό στίβο.

Εχοντας το προφίλ του υπερπατριώτη, του εθνικιστή, του υπερασπιστή του «Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών», του μακεδονομάχου και του ρωσόφιλου, ο Βελόπουλος κατάφερε έτσι να κλέψει τους ψήφους από την Χρυσή Αυγή και να εξασφαλίσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πάντως παραμένουν άδηλοι οι πόροι του, καθώς είναι άγνωστο από πού χρηματοδοτήθηκε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως χρησιμοποίησε ως επικοινωνιακό εργαλείο τις εκπομπές του, που μεταδίδονται σκανδαλωδώς και με την παράνομη κάλυψη του ΕΣΡ σε όλα τα περιφερειακά κανάλια σε όλη την επικράτεια και σε ζώνες παχυλού κόστους.

Ποιοι, λοιπόν, στηρίζουν, καλύπτουν και ανέχονται τον κ. Βελόπουλο και τον κάλυψαν σε όλη την προεκλογική εκστρατεία; Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι διαπλεκόμενοι “Ρώσοι μεγιστάνες”, το σύστημα της εγχώριας διαπλοκής και της ολιγαρχίας; Ή όλοι μαζί κι από κοινού;

Με στοιχεία από το in.gr/greece

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας