Κόβουν νερό και ρεύμα σε άνεργη κατάκοιτη με ανίατη ασθένεια

2236
iskra

Όπως εγκύρως μας πληροφόρησαν, η ΕΥΔΑΠ κυρίως αλλά και η ΔΕΗ απειλούν καθημερινά την Ελένη Λ, 56 χρονών, ότι κόβουν από μέρο σε μέρα νερό και ρεύμα στο σπίτι που διαμένει επί της οδού Αγίας… στο Μενίδι, αν δεν πληρώσει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς.
Οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι λένε ότι εκτελούν εντολές των εταιρειών τους, οι οποίες παραγνωρίζουν το γεγονός ότι η Ελένη Λ. είναι στο κρεβάτι κατάκοιτη από ανίατη ασθένεια και ότι είναι άνεργη, χωρίς κανένα εισόδημα.
Στελέχη των κινημάτων για την προάσπιση των δικαιωμάτων φτωχών πολιτών και νοικοκυριών από αθέμιτες πρακτικές των εταιρειών κοινής ωφέλειας, στα οποία απευθύνθηκε η Iskra, η οποία προφανώς έχει όλα τα στοιχεία της Ελένης Λ., υπογράμμιζαν ότι από την Δευτέρα θα κινητοποιηθούν για να προασπίσουν το δικαίωμα επιβίωσης της Ελένης Λ. από απάνθρωπες συμπεριφορές και πρακτικές.
Η Iskra, επίσης, τονίζει στους αναγνώστες και τους φίλους/ες της, πως αν υποπέσουν στην αντίληψη τους ανάλογα περιστατικά, μπορούν να μας ειδοποιήσουν στο e-mail μας info@iskra.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας