Κυβερνητικός εκβιασμός-Εμβόλιο ή πληρώνεις τεστ για εργασία, καφέ, εστιατόρια, κλπ

428
Εμβόλιο ή πληρώνεις τεστ για εργασία

Τα κυβερνητικά μέτρα θα φέρουν οικονομική εξουθένωση και χιλιάδες απολύσεις σε όσους αντιστέκονται στον εμβολιασμό.

Νέα μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνηση για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και μάλιστα το αντίτιμο θα είναι ακριβό και θα ζητά από τους ιδιώτες να το πληρώσουν.

Έτσι φαίνεται ότι στην κυβέρνηση έχουν ξεκινήσει να πιέζουν τους απλούς υπαλλήλους λέγοντας τους ουσιαστικά αν δεν κάνουν εμβόλιο θα το πληρώσουν ακριβά με τα πρόστιμα να πηγαίνουν “βροχή” ή να εξαθλιωθούν οικονομικά πληρωνοντας οι ίδιοι τα ακριβά rapid-test.

Την ίδια στιγμή ετοιμάζουν πακέτο εκπαιδευτικών και για άλλους κλάδους όπου το να εισέρχεται κάποιος σε έναν εσωτερικό χώρο θα σημαίνει είτε ότι θα έχει εμβολιαστεί ή ότι θα έχει πληρώσει να κάνει rapid-test.

Και όλα αυτά όταν πλέον και με τον πιο επίσημο τρόπο έχει αποδειχτεί ότι τον ιό μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι!

Συγκεκριμένα, μόνο με rapid test κάθε 3 μέρες θα μπορούν οι ανεμβολίαστοι να πηγαίνουν σε καφετέριες, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σε ότι αφορά τους εργαζομένους, η κυβέρνηση σχεδιάζει να επεκτείνει και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους την απόφαση που πήρε για τους εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real news, το προσωπικό θα μπορεί να εισέρχεται στους χώρους εργασίας μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ.

Προτεραιότητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα δοθεί σε όσους εργάζονται στο λιανεμπόριο, στον επισιτισμό και σε κρατικές υπηρεσίες που συναλλάσσονται με το κοινό. Το κόστος του διαγνωστικού ελέγχου θα επιβαρύνει τον ίδιο τον εργαζόμενο, ενώ όποιος δεν προσκομίζει τα απαιτούμενα έγγραφα θα μπαίνει σε αναστολή εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας