Καταρρέει η εντολή Τζο Μπάιντεν για αναγκαστικό εμβολιασμό

876
Καταρρέει η εντολή Τζο Μπάιντεν

Τα πράγματα στις ΗΠΑ δεν εξελίσσονται όπως τα είχαν σκεφτεί οι Δημοκρατικοί και ο Τζο Μπάιντεν. Η πίεση και οι εκβιασμοί σε εκατομμύρια εργαζομένους δεν αποδίδουν καρπούς και την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες των Δημοκρατικών κα το πως βρέθηκαν στην εξουσία διαδέχονται η μια την άλλη με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει ήδη η αποκαθήλωση(όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα των εκλογών στην Βιρτζίνια παλιό κάστρο των δημοκρατικών).

Ακολουθεί άρθρο του γερουσιαστή Ρον Πολ που περιγράφει τι ακριβώς συμβαίνει στις ΗΠΑ

«Η εντολή του Μπάιντεν για την αναγκαστική λήψη του εμβολίου κατά του Covid-19 φαίνεται να καταρρέει πριν καν τεθεί σε εφαρμογή. Από τους πρώτους ανταποκριτές μέχρι τους οδηγούς φορτηγών και όλους τους ενδιάμεσους, το μήνυμα είναι σαφές: πολλές χιλιάδες είναι πρόθυμοι να απολυθούν από τη δουλειά τους παρά να αναγκαστούν να υποβληθούν σε μια ιατρική διαδικασία που δεν επιθυμούν.

Έχουν μοχλό πίεσης και τον χρησιμοποιούν. Πρέπει να τους υποστηρίξουμε.

Τα ράφια των παντοπωλείων είναι άδεια, τα κοντέινερ συνεχίζουν να επιπλέουν [φορτωμένα] στα ανοιχτά, τα πυροσβεστικά κέντρα στη Νέα Υόρκη είναι κλειστά, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες προειδοποιεί ότι, εν μέσω κύματος εγκληματικότητας, οι μισοί από τους βοηθούς του μπορεί να παραιτηθούν ή να απολυθούν. Οι αεροπορικές εταιρείες επικαλούνται ανύπαρκτα “καιρικά προβλήματα” για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι οι υπάλληλοί τους εξεγείρονται κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών.

Η χώρα ακροβατεί στο χείλος της οικονομικής αβύσσου και η κυβέρνηση Μπάιντεν διπλασιάζει τα μέτρα. Το μόνο ερώτημα είναι το πόσο χαμηλά είναι διατεθειμένος να σύρει το κόμμα του και τα ποσοστά αποδοχής του ο Πρόεδρος για να συνεχίσει να προωθεί ένα αντισυνταγματικό, έντονα μη δημοφιλές και εντελώς τυραννικό, αναγκαστικό εμβόλιο στον πληθυσμό.

Εάν το εμβόλιο παρείχε υψηλό επίπεδο ανοσίας από τον ιό που δεν εξασθενούσε με την πάροδο του χρόνου, η ενθάρρυνση των ανθρώπων να κάνουν το εμβόλιο – το οποίο χρησιμοποιεί πειραματική τεχνολογία – θα μπορούσε να έχει κάποιο νόημα, αν και η επιβολή του θα ήταν και πάλι ανήθικη και παράνομη.

Αλλά οι ίδιοι οι ανώτεροι αξιωματούχοι υγείας του Μπάιντεν, όπως η διευθύντρια του CDC Βαλένσκι, μας λένε ήδη από τον Αύγουστο ότι το εμβόλιο δεν προλαμβάνει τη μόλυνση από τον ιό και δεν εμποδίζει τη μετάδοσή του. Άρα δεν είναι “εμβόλιο” με κανέναν ορισμό του όρου. Γι’ αυτό και το ίδιο το CDC τον Σεπτέμβριο άλλαξε τον επίσημο ορισμό του όρου “εμβόλιο” ώστε να αποκλείει τον όρο “ανοσία”. Η εξαπάτηση είναι τόσο προφανής.

Λένε ότι πρέπει να κάνεις το εμβόλιο επειδή μπορεί να αποτρέψει σοβαρή ασθένεια από τον ιό. Γνωρίζουμε όμως ότι υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορούν να αποτρέψουν σοβαρή ασθένεια από τον ιό.

Η μιντιακή προσωπικότητα, ο Joe Rogan, γελοιοποιήθηκε ευρέως επειδή χρησιμοποίησε ιβερμεκτίνη και άλλα φάρμακα και διαδικασίες για να αντιμετωπίσει την μόλυνσή του από Covid-19. Φαίνεται όμως ότι είχε αποτέλεσμα. Ομοίως, ο θρυλικός quarterback των Green Bay Packers, ο Aaron Rodgers, αντιμετώπισε με επιτυχία το Covid του με ιβερμεκτίνη και άλλες διαδικασίες. Παρόλο που έχει πλέον φυσική ανοσία στον ιό, δέχθηκε επίθεση από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επειδή δεν ακολούθησε τις απαιτήσεις του Fauci. Η επιτυχία δεν σημαίνει τίποτα. Μόνο η υπακοή έχει σημασία.

Μια νέα μελέτη για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid δεν είναι καλά νέα για την κυβέρνηση Μπάιντεν. Δημοσιευμένη στις 4 Νοεμβρίου [2021] στο επιστημονικό περιοδικό Nature, οι ερευνητές παρακολούθησαν 800.000 Αμερικανούς βετεράνους για έξι μήνες μετά τη λήψη της ένεσης. Μεταξύ Μαρτίου και Νοεμβρίου, η αποτελεσματικότητα του Moderna έπεσε από το 85% στο 58% – λίγο καλύτερα από το να ρίχνεις κορώνα ή γράμματα. Η αποτελεσματικότητα των δύο δόσεων της Pfizer/BioNTech έπεσε από 87% σε 45% και η αποτελεσματικότητα της Johnson & Johnson έπεσε από 86% σε 13%!

Όπως έγραψαν οι Washington Times σχετικά με τη νέα σημαντική μελέτη του Nature: «Αν συνυπολογίσουμε και τη φυσική ανοσία, θα μπορούσε να υποστηριχτεί ότι αυτά τα εμβόλια είναι σχεδόν άχρηστα».

Γιατί λοιπόν ακολουθεί η κυβέρνηση αυτή την πολιτική καμένης γης με τις εντολές εμβολίων; Ίσως θα πρέπει να δούμε πόσους λομπίστες έχουν οι μεγάλες φαρμακευτικές στο Καπιτώλιο. Ίσως να εξετάσουμε την “περιστρεφόμενη πόρτα” μεταξύ του FDA, του CDC και των μεγάλων φαρμακευτικών. Η λέξη είναι “διαφθορά” και, αν η βάση δεδομένων του ίδιου του CDC για τις ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ακριβής, σκοτώνει χιλιάδες Αμερικανούς. Κρατηθείτε γερά και αντισταθείτε στην εντολή!»

Ο Ρον Πολ είναι γιατρός και γνωστός Αμερικανός πολιτικός και ιδρυτής του Ινστιτούτου Ρον Πολ. Ήταν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ τρεις φορές. Ο Ρον Πολ είναι πατέρας του Ραντ Πολ, του γνωστού Αμερικανού πολιτικού που ξεμπροστιάζει τον Φάουτσι σχετικά με τις έρευνες επαύξησης της επικινδυνότητας κορωνοϊών, τις οποίες ο Φάουτσι χρηματοδότησε στο θρυλικό πλέον Εργαστήριο της Γιουχάν στην Κίνα.

*Οι απόψεις του κειμένου είναι προσωπικές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας