Κέρκυρα: Με ομπρέλες ανοιχτές κάνουν μάθημα στο Γυμνάσιο Λευκίμμης!

1148
γυμνάσιο
Προβλήματα και με την θέρμανση.

Με φωτογραφίες στο διαδίκτυο, γονείς και μαθητές φέρνουν στην δημοσιότητα για ακόμα μία φορά το σοβαρό θέμα που υπάρχει με το Γυμνάσιο της Λευκίμμης, με νερά να στάζουν από την στέγη, στον πρώτο όροφο, αυτές τις ημέρες να μην λειτουργεί η θέρμανση και σήμερα να μην έχουν και ρεύμα.

Σήμερα μάλιστα το πρωί προχώρησαν σε διαμαρτυρία προς τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Λευκίμμης μαθητές και γονείς, καθώς δηλώνουν πως οι συνθήκες όσον αφορά στις θερμοκρασίες εντός των αιθουσών διδασκαλίας είναι απαγορευτικές για την διεξαγωγή μαθημάτων.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής εκπαίδευσης Ι.Ν. Κώστας Γκούσης μιλώντας στο Corfutvnews υποστήριξε ότι τα προβλήματα στο Γυμνάσιο είναι γνωστά, καθώς μιλάμε για μια παλιά κατασκευή. «Πάγιο αίτημα μας είναι η κατασκευή ενός νέου σύγχρονου σχολικού κτιρίου το οποίο αναμένεται να εγκριθεί η χρηματοδότηση του μέσω ΣΔΙΤ μετά την πρόταση που είχε κάνει ο Δήμαρχος Κέρκυρας. Όσον αφορά την θέρμανση όντος υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπιστούν. Επίσης σήμερα δεν υπήρχε ρεύμα. Υπάρχει η διαβεβαίωση ότι αύριο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».

*Η φωτογραφία εξωφύλλου δημοσιεύθηκε στο FACEBOOK από τον Γραμματέα του Συλλόγου Αλεύχιμον Γιάννη Πανδή.

**Πηγή: corfutvnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας