Κάλεσμα σε συγκέντρωση κατά της ψήφισης του αγωγού East Med Πέμπτη(14/5-8.μ.μ)

983
συγκέντρωση

Ο Αγωγός East Med είναι το επιστέγασμα των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου και αποτελεί την κορύφωση τους.

Ο East Med έχει ως βάση την κλοπή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Παλαιστίνης και κατ’επέκταση της κλοπής των ορυκτών κοιτασμάτων του κυπριακού και του ελληνικού λαού.

Η ενεργειακή κυριαρχία του Ισραήλ μέσω του East Med αλλά και του παράλληλου έργου, του Euroasia Interconnector που αποσκοπεί να δώσει ενεργειακή αυτονομία στους παράνομους εποικισμούς που έχει φτιάξει το Ισραήλ στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη , δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της προσπάθειας δημιουργίας αυτού του έργου, το οποίο ήδη έχει αποδοθεί στις εταιρείες που θα το φέρουν εις πέρας.

Και ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα είναι η επικύρωσή του από την ελληνική βουλή!

Καλούμε κάθε φίλο και φίλη της Παλαιστίνης να συμμετέχει στη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος στις 20:00 μ.μ κατά της υπογραφής του εγκλήματος East Med!

Καταγγέλλουμε την συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία μόνο σοβαρές επιπτώσεις θα προκαλέσει στην χώρα μας και στον ελληνικό λαό.

Στεκόμαστε στο πλευρό της Παλαιστίνης και του Παλαιστινιακού λαού και καταγγέλλουμε την κλοπή του πλούτου του

Καλούν:

Παλαιστινιακές Οργανώσεις

Μέτωπο «Γασσάν Καναφάνι»

Επιτροπή Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας