Ισχυρή ΛΑ.Ε: Διαψεύστε και ανατρέψτε τις ψευτοδημοσκοπήσεις

2195
μάχη

Λύσσαξαν όσο ποτέ σε αυτές τις εκλογές οι διαπλεκόμενοι, οι ολιγάρχες, τα ξένα κέντρα και τα κόμματα του μνημονιακού τόξου να οδηγήσουν τους πολίτες ως πρόβατα επί σφαγή στο ποθούμενο για το σύστημα αποτέλεσμα.

Οι εκλογές της Κυριακής της 26ης Μαΐου είναι πρώτα απ’ όλα εκλογές χρήματος και πελατειακών δικτύων. Κατακλυσμός τα εκατομμύρια που σκορπίστηκαν και τσουνάμι οι διορισμοί και ιδιαίτερα οι υποσχέσεις διορισμών και τα πελατειακά δίκτυα.

Η μνημονιακή περιπέτεια που συνεχίζει χωρίς έλεος να περνάει η χώρα, αντί να έχει διδάξει, έχει εκτραχηλίσει την φαυλότητα και την ρεμούλα.

Αυτό, όμως, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε αυτές τις εκλογές είναι η βροχή των στημένων ψευτοδημοσκοπήσεων. Μέχρι πέντε έως έξι την ημέρα, το τελευταίο διάστημα σε ένα ατελείωτο εδώ και καιρό καλοπληρωμένο πάρτι κατασκευής του πολιτικού σκηνικού. Η Ελλάδα μπορεί να μην παράγει προϊόντα και να μην προσφέρει καλές υπηρεσίες, παράγει όμως δημοσκοπήσεις. Τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα μπορεί να μην έχουν πρόγραμμα και σχέδιο και να μην ασχολούνται με αυτές τις «λεπτομέρειες», αλλά ενδιαφέρονται και το μόνο που ασχολούνται και παίρνουν άριστα είναι η κατασκευή δημοσκοπήσεων, ως εργαλείο για την εξουσία τους. Ως εργαλείο για την χειραγώγηση των πολιτών, την κατασκευή σκηνικού και την αέναη αναπαραγωγή του συστήματος.

Πρώτος στόχος του συστήματος και των βρόμικων διεφθαρμένων κέντρων εξουσίας είναι να πλήξουν τη ΛΑ.Ε ως τη μόνη δύναμη που με την ενωτική μετωπική αντισυστημική πολιτική της, την εναλλακτική της πρόταση, την ατσάλινη πολιτική της βούληση, την δυναμική κινηματική της δράση και την αποφασιστικότητά της, θέλει να ανατρέψει σήμερα και όχι στη Δευτέρα Παρουσία, με προφητείες και γραφήματα του μέλλοντος, το σάπιο, διεφθαρμένο, φαύλο, ολιγαρχικό και παρακμιακό πολιτικό σύστημα.

Οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις δεν πρέπει να λειτουργήσουν ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Δεν υπάρχουν και δεν είναι χαμένες οι ψήφοι που θα δοθούν στη ΛΑ.Ε, γιατί θέλουν να μας πείσουν ότι, τάχα, δεν βγάζει ευρωβουλευτή. Χαμένες ψήφοι και καταστρεπτικές για την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία είναι αυτές που θα δοθούν στους ψεύτες, στους πολιτικούς και κοινούς απατεώνες, στους υπαλλήλους των Βρυξελλών και της Γερμανοαμερικανοκρατίας, στους καρεκλοθήρες, στους διαπλεκόμενους ακόλουθους της ολιγαρχίας και στους προδότες του δημοψηφίσματος και της χώρας.

Έχουμε χρέος στις κάλπες να πάμε κόντρα στις ψευτοδημοσκοπήσεις. Δεν είμαστε κοπάδι. Έχουμε χρέος να τις διαψεύσουμε και να τις ανατρέψουμε, αναδεικνύοντας με την ψήφο μας μια ισχυρή ΛΑ.Ε, βόμβα στα θεμέλια αυτού του συστήματος.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας