Θ.Κατσανέβας: Διασωληνώθηκε με κορωνοϊό μετά από επιδείνωση-Η Iskra εύχεται γρήγορη ανάρρωση

567
Διασωληνώθηκε με κορωνοϊό μετά από επιδείνωση

Στη διασωλήνωση του Θεόδωρου Κατσανέβα προχώρησαν χθες το βράδυ οι γιατροί του Σισμανόγλεουου, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

Ο 74χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτής, νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορωνοϊό.

Ο κ. Κατσανέβας, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου.

«Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωνοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα.

Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα» εξηγεί. Ο πρώην βουλευτής αρχικά παρέμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα.

«Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη», σημείωνε στην ανάρτησή του.

Ωστόσο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας